Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, mam pytanie sprawy technicznej, jak sie pozbyć z menu tych paskudnych piosenek? Nie dość że nie są w moim stylu to jeszcze są w tym paskudnym rosyjskim języku. Da sie jakoś tego pozbyć? Żeby chociaż została ta standardowa melodyjka ze Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chyba będzie trzeba bawić się plikami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ale którymi i jak. Tyle to i ja wiem :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A nie możesz sobie w menu w opcjach gry wyciszyć muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie bo chce mieć muzyke w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chyba to jest: gamedata/ sounds, dalej musiałbyś sam szukać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 w folderze gamedata nie ma takiego folderu czy pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @Beerus jest jest. Wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie, nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Gość ma pewnie spakowaną solyankę do plików .db. Pozostaje ci skopiować ścieżki dźwiękowe z oryginalnego cienia czarnobyla, i wkleić do odpowiedniego folderu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Hmmmm a do którego? Nie chce porobić konfliktów w grze. I skąd dorwe te pliki bo mam w drugiej instalce też spakowane xD Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Beerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Z gamedaty oryginalnego stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Heh, oryginalny jest już tak zarysowany że nawet najlepszy napęd nie da rady odczytać. Korzystam z pirackiej wersji bo prawo pozwala mi posiadania kopii zapasowej pod warunkiem że mam oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Różnicy nie ma, także szukaj po gamedatach pliku dźwiękowego który ma w nazwie wasteland czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Niestety nie potrafie rozpakować plików gamedata. Pobrałem ten conventer, rozpakowałem i uruchomiłem i nic sie nie stało. Z poradnika też nic nie rozumiem bo żaden ze mnie informatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 25 minut temu, Beerus napisał: Heh, oryginalny jest już tak zarysowany że nawet najlepszy napęd nie da rady odczytać. Korzystam z pirackiej wersji bo prawo pozwala mi posiadania kopii zapasowej pod warunkiem że mam oryginał. Niestety złe wieści. Prawo nie pozwala używać pirackiej wersji gry tak jak to opisałeś ponieważ nie jest to kopia posiadanej przez Ciebie porysowanej płyty. A co do rozpakowania plików db można użyć STALKER_Data_Unpacker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Ok znalazłem, teraz mam wywalić spakowany plik gamedata.db7 i zastąpić go rozpakowanymi folderami czy wykasować utwory których nie chce i znów spakować? Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Beerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) To trochę nie tak. Przygotowałem paczkę. Pobierz ją z mojego namiaru, wypakuj do swojego katalogu gamedata i to wszystko. https://yadi.sk/d/q0DFNmR835qDZV Edytowane 29 Grudnia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wypakowałem, wkleiłem gdzie trzeba i te piosenki nadal tam są. W tym co dałeś są właśnie one, te których chce sie pozbyć. Jak wklejenie ich do gry spowoduje że znikną z gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Sorry pomyliłem paczki pobierz i wypakuj tą: https://yadi.sk/d/QfI5-vbS35qQAF 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wielkie dzięki dobry człowieku. Dałbym plusa ale nie wiem jak, może jako turysta nie moge więc niech cie Sidorowicz ma w swojej opiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi