DaarMoo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Brak polonizacji wiąże się z niemożliwością wykonania zadań na 3 rodzaje narzędzi. Mimo, że znalazłem - zadanie niezaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dareczku coś namieszałeś ze spolszczeniem: (lub nałożyłeś na nie inne mody?) Narzędzi są 3 rodzaje więc zapewne nie chodzi o podstawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Szczerze mówiąc wziąłem ze spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zauważyłem po Twoim inwentarzu Co nie zmienia faktu że nawet ze spawnera, o ile oczywiście polonizacja jest dobrze nałożona i na jej (polonizacji) plikach nie ma czegoś innego kolidującego z nią, nazwa i opis powinny się wyświetlać jak na zrzucie ekranu przedstawionym przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie jest to co prawda błąd spolszczenia, ale nie mam gdzie o tym napisać więc piszę tu. Przy zadaniach na eskortowanie naukowców (miałem na razie dwa takie), nie ma opcji dialogowej kończącej zadanie. Trzeba zrobić sejwa i wczytać, dopiero pojawia się odpowiedni tekst. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi