LisU Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam mam problem z uruchomieniem skanera czytałem że włączyć go można poprzez "/". Klikałem i nic to nie dawało byłem oczywiście w strefie. Może ktoś miał podobny problem lub zna rozwiązanie ? Bez tego nie ruszę fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jakiego skanera coś bliżej bo nie tak dawno skończyłem OGSE ale nie wiem o co ci chodzi? @edit A już wiem. Cytuj Na Dziczy odnalazłem skaner artefaktów. Był w budzie koło wagonu w plecaczku - obok - anomalna śruba. Na Jantarze znalazłem pierwszą Ciemną Zonę. Przed wejściem w nią trzeba zdjąć wdzianko do plecaka i broń - takie są wskazówki na kartce z plecaka - niszczą się. Kiedy wejdziemy w Zonę - zaczyna buczeć. Wyjmujemy detektor i "/" włączamy go, by zmieniać częstotliwość naciskamy "<>" i zatwierdzamy enterem.. Powtarzamy manewr kilkakrotnie aż pojawią się zielone napisy z informacją że odkryto nowy artefakt. Kolejną Czarną zonę znalazłem na Dziczy - widać je w postaci jakby tumanów i unoszącym się nad nimi światłu. Zabrałem kolejny art. Trzecią zonę znalazłem na Wysypisku za kupą śmieci. Kolejna jest na Kordonie na przeciw Wioski Kotów - ale mając już 3 arty poszedłem na Jantar. Ale ja takich questów chyba nie miałem w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) @tom3kb Tego do skanowania czarnej zony. Te 3 artefakty co trzeba było znaleźć by uratować grupę badawczą. @edit Dziwne bo ja potrzebuje ziomka który utkną w lustrze "anomali" by zabrać od niego pendriva Dobra jak to rozgryzę dam znać UHH... znalazłem odpowiedz xD Trzeba było kupić do tego skaner anomalii ten najlepszy użyć go a potem wcisnąć "K" i dopiero wtedy dostosowywać częstotliwość jprld. Jak ktoś szukał odpowiedzi to proszę o + xd Edytowane 26 Stycznia 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) To ja odświeżę problem. Który skaner anomalii jest najlepszy? Robię to zadanie i też mam problem z uruchomieniem "prototypu". Ani "K", ani "/" u mnie nie działają. edyta: Już wszystko wiem. Skaner, ten najlepszy, nazywa się "Szperacz" (Weles) i są dwa sposoby na jego pozyskanie. Pierwszy to kupno u Sacharowa. Musiałem uzbroić się w cierpliwość, dopiero za piątym razem miał go w swojej ofercie dla mnie. Drugim sposobem jest znalezienie go w skrytce na terenie bunkra naukowców. Nie wiem tylko od kogo jest informacja o tym schowku bo ja niestety takiej nie otrzymałem i musiałem kupić. Oczywiście teraz wszystko działa jak trzeba. Edytowane 2 Grudnia 2019 przez Stieczkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi