malakas Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Kalendarz na Luty 2011 Jak zwykle nic ciekawego. Poprzednio były rury ,teraz oceńcie sami.... i jak zwykle doskonały kalendarz Oloo.... W temacie poniżej pozostałe kalendarze tego autora na miesiąc Luty 2011... Kalendarze na Luty 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Beznaziejny.Pewnie każdy z użytkowników tego forum zrobił by lepszy.A oloo jak zwykle - świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dla mnie całkiem fajny kalendarz po tych kilku nijakich. Socjalistyczne malarstwo jak z epoki, nikt tego nie zniszczył a mineło tyle lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Oloo, a gdzie format standardowy?! Niektórzy nie mają/nie lubią panoramików... No i ta rozdzielczość... tu oficjalny kalendarz jest mocno do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Kuźwa chciałem tylko leciutko sobie przerobić kalendarz OLoo i to mi powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ale nam się tu robi digart. Cieszę się że tak dużo użytkowników próbuje coś od siebie włożyć. Podobają mi się kalendarze Kpuc-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Podoba mi się sam wzór cyfrowy kalendarza i efekty są bardzo ładne ,ale nie podoba mi się tło z tym złomem. Pokombinuj coś na innym tle jeżeli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Cmentarzysko maszyn, całkiem ciekawy pomysł na kalendarz. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi