Hubert111 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Ej mam problem przeszedłem całą grę i chcę wgrać moda kiedy to zrobiłem i uruchomiłem grę to pokazuję mi to ''Program XR_3DA przestał działać'' kiedy wyjmuję moda to gra działa normalnie kiedy wgrywam moda znowu program przestał działać mogę prosić o odpowieć może mi to pomoże i będę grał z modami. Edytowane 23 Marca 2019 przez Hubert111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ej tutaj masz poradnik jak sprawdzac logi bo bez tego to ciężko zgadywać przez co jest crash gry. No i piszemy w tematach danego moda, chyba, że dobrze trafiłeś bo akurat o tego ci chodziło. Ale coś mi nówi, że pewnie nie. No i jeden post wystarczy tylko lepiej żeby miał jakieś pomocne informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi