ARRCZ Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) W jednej z misji od bagiennego doktorka, mamy za zadanie przeszukać podziemia agropromu w celu znalezienia informacji. Wyczyściłem praktycznie wszystko w podziemiach, ale niczego potrzebnego do misji nie znalazłem ;/ Wie ktoś co trzeba tam znaleźć/lub gdzie to "coś" się znajduje? #2 Czy da się włączyć te oznaczenia pozycji i ruchów jednostek na mapie jak np. było w Czystym Niebie? Z góry dziękuję Edytowane 9 Lutego 2017 przez ARRCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To w końcu P. Agropromu czy Jupitera bo, nazwa tematu jest o tych drugich Tak czy siak, w podziemiach agro. Informacje znajdziesz w kryjówce Strieloka z podstawki Cienia Czarnobyla, a Jupitera tutaj : Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Poniżej zrzuty ekranu z lokalizacją dokumentów w obydwóch podziemnych lokacjach: Spoiler 4 godziny temu, ARRCZ napisał: Czy da się włączyć te oznaczenia pozycji i ruchów jednostek na mapie jak np. było w Czystym Niebie? Proszę zapoznać się z poniższym tematem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Witam , mam problem , znalazłem dokumenty w podziemiach Jupitera niestety nie mogę ich podnieść , niby wszystko jest ok , wyświetla się napis ale po wciśnięciu 'F" dokumenty zostają na miejscu , czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 @Timan żeby wziąć dokument akurat w tym wypadku nie wystarczy wciśnięcie samego "F". Po najechaniu kursorem dokument musi się "wyświetlić". Tak jakbyś go trochę przeniósł z miejsca w którym leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi