mkk7 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Prey to gra z gatunku FPS, gdzie akcja toczy się na opuszczonej stacji kosmicznej zaatakowanej przez obcych. Z gameplaya przypomina trochę Half Life. Premiera gry na PC, Xbox One i PlayStation 4 potwierdzona na 5 maja. Godzinny gameplay z początku rozgrywki. Wymagania minimalne System: Windows 7 (64- bitowy) lub nowszy Procesor: Core i5-2400 3.1 Hz lub AMD FX-8320 Karta graficzna: GeForce GTX 670 2GB lub Radeon HD 7870 2GB Pamięć: 8 GB RAM 55 GB wolnego miejsca na dysku Wymagania Zalecane Procesor: Core i7-3770 lub AMD FX-8350 Karta graficzna: GeForce GTX 970 4 GB lub Radeon R9 290 4 GB Edytowane 16 Lutego 2017 przez mkk7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Pierwszy Prey był taki sobie. Później z zapowiedzi części 2 wychodziło, że to może być coś fajnego ale tam były jakieś problemy i go scancelowali a dokładniej przerobili. Ale to co pokazano teraz nawet mi się podoba. Gra kojarzy mi się bardziej z System Shock 2 czy późniejszymi Bioshockami niż Half Life i to mnie do niej ciągnie Tylko ci obcy tacy sobie (takie małe "kraby"), a ja nienawidzę strzelać do jakichś małych biegających od nogami potworków ale, że to tylko początek to pewnie różnorodność przeciwników się później zwiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Rozwalił mnie nowy zwiastun . W grze będziemy zdobywać różnego rodzaju moce, pierwszą jaką poznamy będzie Mimic Matter która pozwala przyjąć formę dowolnego obiektu na stacji ( na początek: kubki, czajnik, lampy), w miarę rozwoju cala reszta. Niech moc będzie z nami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ja bym chciał moc transformacji w rolkę papieru toaletowego i żeby się rozwijał jak będziemy się przemieszczać. Można by to wykorzystać jako broń. Toczylibyśmy się szybko wokół kogoś i robili z niego mumię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Krótki zwiastun, przewodnik po rasie obcych tyfonach z którymi zetkniemy się w trakcie rozgrywki. Poszczególne osobniki będą posiadały odmienne umiejętności co zmusi nas do przygotowania się w odpowiedni sposób do starcia z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Właściciele konsol PlayStation 4 i Xbox One mogą już sprawdzić jak wygląda rozgrywka w Prey, dostępna jest pierwsza godzina gry w wersji demo. PC-towcy muszą poczekać na pełną wersję. Minimalne wymagania sprzętowe: Procesor Intel i5-2400, AMD FX-8320 pamięć 8 GB RAM karta graficzna GTX 660, HD 7850 2GB Zalecane wymagania sprzętowe: procesor Intel i&-2600K, AMD FX-8350 pamięć 16GB RAM karta graficzna GTX 970, R9 290 4 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi