Jump to content

Wasze osiągnięcia

dopyl
 Share

Recommended Posts

Jakie osiągnięcia udało wam sie zdobyć w Zewie? Moje to : - Ekspert systemów obronnych - Detektyw - Przyjaciel Powinności - Wysłannik sprawiedliwości - Przywódca - Łowca mutantów - Jeden z nas - Pionier - Asystent - Doświadczony stalker - Bogaty klient

Ja te : Bogaty klient Ekspert systemów obronnych Detektyw Właściciel sekretów Handlarz informacjami Łowca mutantów Obrońca równowagi Przywódca Pionier Właściciel sekretów Mistrz techniki Asystent Wysłannik sprawiedliwości Przyjaciel stalkerów Doświadczony stalker Naznaczony przez Zonę Poszukiwacz Dyplomata

A ja mam takie Ekspert systemów obronnych Detektyw Przyjaciel Wolności Przyjaciel stalkerów Wysłannik sprawiedliwości Ekspert wysokiej technologii Handlarz informacjami Strażnik sekretów Przywódca Naznaczony przez Zonę Łowca mutantów Jeden z nas Pionier Asystent Doświadczony stalker I jeszcze takie Strzelec wyborowy Legendarny stalker Wielki bandzior Elektroniczny magnat Pomocnik technika Szlachetny ratownik

A ja mam takie

Ekspert systemów obronnych

Detektyw

Przyjaciel Wolności

Przyjaciel stalkerów

Wysłannik sprawiedliwości

Ekspert wysokiej technologii

Handlarz informacjami

Strażnik sekretów

Przywódca

Naznaczony przez Zonę

Łowca mutantów

Jeden z nas

Pionier

Asystent

Doświadczony stalker

I jeszcze takie

Strzelec wyborowy

Legendarny stalker

Wielki bandzior

Elektroniczny magnat

Pomocnik technika

Szlachetny ratownik

Masz Przyjaciela Wolności i Stalkerów razem ?

Z tego co wiem można mieć przyjaciela wolności i stalkerów razem bo przyjaciela stalkerów otrzymuje sie po wykonaniu określonych zadań które nie mają nic wspólnego z innymi frakcjami (tj. wolność i powinność dla któych nie można razem zdobyć tego osiągnięcia).Moge jednak nie mieć racji.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity