kamiloszx Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 FATAL ERROR [error]Expression : m_available_count [error]Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetID [error]File : e:\stalker\x-ray source\x-ray_callofchernobyl\src\xrgame\id_generator.h [error]Line : 92 [error]Description : Not enough IDs Dzieje się to w losowych momentach przy pierwszej instalce w Martwym mieście, a przy drugiej w Jupiterze Mody: Arsenal Overhaul Dan's faction overhaul Dan's slower spawns DRX dynamic factions relations Outfit addon for AO Warfare W.A.R.F.I.G.H.T.E.R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @kamiloszx ludziska piszą na forach, że przy takim błędzie tylko reinstalka. A może przy okazji odchudź tą "kanapkę". Może to jest przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloszx Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @DaarMoo Jestem na 3 czystej instalce, wyskakuje mi to jak z kordonu docieram w okolice martwego miasta/Jupitera, wydaje mi się że dzieje się to zależnie od czasu rozgrywki a nie lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 "Czysta instalka" czyli tylko CoC bez dodatków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Silnik gry jest przepełniony, zmniejsz detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloszx Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @DaarMoo @Allen Według redditowców problemem jest offline simulation i spawn rate w W.A.R.F.A.R.E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Spróbuj więc grać bez dodatku Warfare, jeśli to on sprawia problemy. Czy Warfare instalowałeś na końcu? Tak zaleca autor tego dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @kamiloszx , jednak Twoja kanapka jest troszeczkę za gruba. Postaw od nowa, bez tych dodatków i będzie ok. (oby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloszx Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Pomogło dogranie domyślnych configów do warfare. Dzięki za pomoc panowie temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łowca Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Mnie również wyrzuca ale przeważnie przy próbie zmiany lokacji. Zwłaszcza na taką na której jeszcze nie byłem. Nieraz pomaga wczytanie z któregoś z wcześniejszych zapisów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi