Zigi Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Przed przejściem na Korpus Pokoju z poligonu dostaje wylot (200 metrów od przejścia; zdarza się to również przy próbie podejścia/podjechania do domu Charona). To samo miałem przy powrocie z lasu do poligonu, ale wtedy mogłem wrócić przez Korpus Pokoju, więc było mi wszystko jedno. Posiadam wersję z CDA (zrobiłem downgrade do 1.0004). Co powinienem zrobić? Edytowane 22 Lutego 2017 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Możesz spróbować: 1/ zamontować "czystą" wersję 10004 pl 2/ to co w/w ale rus i na to nałożyć moda + spolszczenie 3/ poszukać/popytać o pacz/fiks + log wylotu 4/ wersja pl 1.0 z 2007 roku (lub rus + pacz pl) - taka z crackiem no DVD i podwyższyć do wersji 10004 na w/w nałożyć moda Edytowane 22 Lutego 2017 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) @vidkunsen To? Expression : wave&&wave->length() Function : CSoundRender_Source::LoadWave File : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp Line : 65 Description : Can't open wave file: Arguments : c:\program files (x86)\gsc game world\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\aaz\Ńŕéăŕ12Ę\sayga12k_draw.ogg Downgrade robiłem według tego. Edytowane 22 Lutego 2017 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @Cichy to opisał tu - https://stalkerteam.pl/topic/5961-fotograf-фотограф/?page=2#comment-66392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi