Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A te misje są ponoć niewazne dla nitek fabularnych więc najwyżej je nie ukończę i same sie wyłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jak chcesz, ale chyba po to bierzesz, aby dostać za nie darmowe kulki, apteczki, czy nawet kwestowe artefakty. Akurat w tym modzie, branie ich nie jest ciekawostką, lecz przynosi pożytek. A od zabijanych najmów czy bandytów, mamy naprowadzenie na schowki. Dają też osiągnięcia, a za to też dostaje się namiar na schowki, dobrze wyposażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Więc tak: Grałeś chaotycznie i dałeś się wykryć bandytom przy próbie zdobycia PKM. Dlatego musisz powtórzyć grę od tego momentu czyli rozmowa z Kościejem itd... Kościej jest cały czas na mapie a Dan ze swoją ekipą pojawi się w momencie gdy wyjmiesz z plecaka PKM dla Swibłowa.. Nie ma innego wyjścia niż granie od tego momentu. Obejrzyj filmy z linków które wyżej wystawił @kondotier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie gadałem z nim jesli o to chodzi. a sejwu nie posiadam. Nie moja wina że ci nieudacznicy co robili tą grę tak zjebali. Gdybym ich zaalarmował po rozmowie to co innego, moja wina, zostałem uprzedzony itd. Skoro nie odbyłem rozmowy z Kościejem a i tak nie moge wykonać misji bo zjebali sprawe to zakończe ją przez zakładke Questy w Spawnerze, po to dali ta opcję. Możesz podpowiedzieć które to będzie na liście? Bo w cholere tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie mam takiego spawnera wystaw to sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Poszukałem i znalazłem zapisy u Swibłowa przed pójściem po km. Jak nie wyjdzie @kazik, zechcesz, skorzystasz. Nowy folder.7z Mam spory udźwig, ale i plecaki do zakładania schowków. Możesz więc nie pasujący ci nadmiar wsadzić do schowka który zrobisz przy Swibłowie i na raty spieniężyć. Oszczędzałem egzo, więc jestem w kurcinie. Masz i SEVA. Ubrać się wię masz w co. Z bronią też nie jest źle. W schowku w barze masz cały magazyn. A zadania zrobione zobaczysz w PDA. Drugi zapis to już droga do maszynowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 7 minut temu, kazik napisał: Nie mam takiego spawnera wystaw to sprawdzę u siebie. A spawner nie jest aby wbudowany? Bo szczerze pisząc to było tak dawno że nawet nie pamiętam skąd go mam. 3 minuty temu, kondotier napisał: Poszukałem i znalazłem zapisy u Swibłowa przed pójściem po km. Jak nie wyjdzie @kazik, zechcesz, skorzystasz. Nowy folder.7z Mam spory udźwig, ale i plecaki do zakładania schowków. Możesz więc nie pasujący ci nadmiar wsadzić do schowka który zrobisz przy Swibłowie i na raty spieniężyć. Oszczędzałem egzo, więc jestem w kurcinie. Masz i SEVA. Ubrać się wię masz w co. Z bronią też nie jest źle. W schowku w barze masz cały magazyn. A zadania zrobione zobaczysz w PDA. Drugi zapis to już droga do maszynowego. Dziękuję dobry człowieku za pomoc ale ja nie gram na cudzych sejwach bo psuje mi to całą rozgrywkę i zabawę. Co innego poprosić o pomoc a co innego grać na cudzym. Spróbuję odszukać tą misję w spawnerze a jak sie nie uda to będę grał w to co sie da aż mi całkiem misje poblokuję Dziekuję za chęci i cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nic Ci nie narzucam, dałem tylko możliwość. Napisałem "zechcesz, skorzystasz". A w tej misji sporo się działo. Spawner nie jest wbudowany, trzeba dodawać samemu. Masz ten spolszczony Gud mod czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Gud mod? Chodzi o spawnera? Hmmmmm nie. Jest po angielsku. Wciskasz S i masz. Gdybym wiedział jak zrobić screena tobym pokazał ale zwykły Print Screen nie działa na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 W modach zrzuty ekranu robisz poprzez naciśnięcie F12. Zrzuty są w katalogu tam gdzie savy, w podkatalogu screenshots. Katalog robi się sam przy pierwszym zrzucie. To chyba ten sam spawner co mam. Prawidłowa nazwa to God Zone. Tylko że wziąłem po spolszczeniu. Nazwę masz na samej górze okna spawnera. Oprócz S można nacisnąć i inne klawisze, wywołując inne możliwości. Spawner.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 O jednak God Zone mam ale spolszczony, posrało mi sie z Lost Alpha bo tam po angielsku. Spróbuje jakoś naprawić tę misje z PKM, może zakończe tą misje używając zakładki questy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wiem że taka możliwość jest, ale że mało korzystam ze spawnerów, nie wiem jak się to robi. I lepiej żebym nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Próbowałem odszukać na liście po słowach swamp, sw, PKM ale nic nie znalazłem. Założę osobny temat z odpowienim tytułem by więcej osób zajrzało, może ktoś ogarnia ten system spawnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A ja nadal nie wiem skąd wziąć i dodać ten spawner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Yyyy w sumie nie pamiętam bo wieki mineły, spytaj starszych i mądrzejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Po co mam pytać starszych i mądrzejszych... ? Piszesz, że problem rozwiążesz przez spawner który masz od wieków więc skąd on się wziął w Soljance OP-2? Nie reagujesz na nasze rady o które prosisz.... Sorry ale nie rozumiem... Nie podoba mi się Twoje podejście.... Sorry może to mój zły dzień ale nie będę Ci pomagał. Pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugitivus Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 4 minuty temu, kazik napisał: Po co mam pytać starszych i mądrzejszych... ? Piszesz, że problem rozwiążesz przez spawner który masz od wieków więc skąd on się wziął w Soljance OP-2? Nie reagujesz na nasze rady o które prosisz.... Sorry ale nie rozumiem... Nie podoba mi się Twoje podejście.... Sorry może to mój zły dzień ale nie będę Ci pomagał. Pozdrówka Ale pisałem ci że pobrałem go pół roku temu i za cholere nie pamiętam skąd go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ten spawner God Zone w spolszczonej wersji dal mi ktoś z forum, teraz podczas gry w OP2. Szukałem w tematach, w których się wypowiadałem, ale za cholerę nie mogę znaleźć tego posta. Spawn menu OP-2.7z Wstawiam więc go z mich "zapasów", jednocześnie przepraszając donatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) @kondotier Myslím že hledáš tohle: https://stalkerteam.pl/topic/7638-spawn-menu-do-v209-2/#comment-84849 Hraji už podruhé pro zábavu,tak spawner používám,protože vím co si mohu dovolit spawnovat a co ne.Ti kdo hrají poprvé by to vůbec neměli používat,popsují si hru.Když sespawnují nějaký questový předmět (např."soulcube") vůbec se ve hře neobjeví quest na tuto položku a přijdou o zajímavou část hry. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @Hobby - Ne, to ne ten. Ten je anglickij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dole v tématu je přeložená verze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi