carcass Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Witam wszystkich. Mam ogromny problem z przejściem Limańsk -> Martwe Miasto. Pomimo iż jest ono wyraźnie zaznaczone na mapie w PDA, to w żaden sposób nie mogę się do niego dostać. Proszę o poradę/pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Jeżeli chodzi ci o przejście w budynku z karabinami maszynowymi to ono otwiera się tylko raz.Później jest nieaktywne.Do budynku wracasz tylko po swój sprzęt zostawiony w sejfie Rozumiem że próbujesz wrócić do Martwego Miasta po wykonaniu zadania Normana.Najlepiej skorzystać wtedy z przejścia na ATP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 Dokładnie o to mi chodziło. kobal, wielkie dzięki, bo po spędzeniu paru godzin w Limańsku zaczynałem się denerwować, a wystarczyło tylko "szerzej" spojrzeć na mapę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Tak jak pisał Kobal..jeżeli wydostałeś się z miasta to powinieneś odszukać schowek Normana na Agropromie i włączyć wszystkie przejścia Martwego Miasta. Dalej to wycieczka na ATP i jesteś na miejscu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Dodam tylko, że to przejście z Limańska do MM jest w niedostępnej strefie-błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Ze swej strony dodam, że też wpadłem w tą "pułapkę" z przejściami Limańsk - MM i też próbowałem dostać się do zaznaczonego w Limańsku przejścia. To się nie da i tylko kwest Normana pozwala powrócić do MM poprzez przejście na ATP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts