daniu Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 @Mirecki Nowy link Patch 20.05.2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Hejże, na poprzedniej stronie dałem linka do Mega. Nie róbmy bałaganu - @apg2312 jakbyś mógł, dodaj mój i ten, który wstawił @daniu do pierwszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 "Cały mod ze spolszczeniem" jest tam patch z 20 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Spolszczenie jest do tego patcha, więc taka kompilacja musi mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Михаил Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 może mi ktoś jaśniej wytłumaczyć jak to zainstalować jaka kolejność -.- bo jak instaluje 1.NS_2016 2.Фикс от 20.05.2017 3.Polonizacja to mi wyskakuje "robaczek" jak próbuje uruchomić grę ;C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Na pierwszej stronie masz dokładnie napisane jak to zainstalować. Prościej się chyba nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Moja instalacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Podejrzewam, że całą gamedatę spolszczenia wkleił do gamedaty moda, stąd ma robale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Godzinę temu, kazik napisał: Moja instalacja: Widzę że masz jeszcze starsze poprawki, czy ta z 20 maja zawiera w sobie wszystkie poprzednie? Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 To jest wszystko i nigdy nie wnikałem czy coś jest wcześniej czy nie tak instaluję całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Zwinny napisał: czy ta z 20 maja zawiera w sobie wszystkie poprzednie? Ech... Dnia 2.05.2017 o 20:56, cichy napisał: LINKI DO POPRAWEK: 1. PATCH z 20 maja 2017: https://yadi.sk/d/UC9DErjh3JLgwe / https://mega.nz/#!QXpnWR7A!Tgfsu8QDo2eAy0mdFAfX6yQYHgxNC2hB_t4tgxHutkE / https://drive.google.com/file/d/0BxCQAYFfhcHlU0EzZkZXWGRkVXM/view WCZEŚNIEJSZE POPRAWKI SĄ WŁĄCZONE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Mógłby ktoś pomóc? FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Spróbuj zrobić tak - Uruchom grę z parametrem -nointro. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do Stalkera, wejdź we właściwości/ element docelowy i dopisz na końcu po spacji -nointro. Przykładowo - D: Stalker\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\XR_3DA.exe" -nointro Pamiętaj o spacji przed myślnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @smox właśnie mam to wpisane może coś źle zrobiłem przy instalacji albo coś. Ogólnie to nie pamietam skąd pobrałem instalke do SoC ale do patcha 1.0004 go doprowadzam i później robie wszystko tak jak jest poradniku. Kopiuje gamedata soljanki do głównego folderu z gra , poźniej patcha 20.V.2017 czy jakoś tak i na końcu polonizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Czy Stalker Soc jest w wersji PL? Rozumiem, że był z patchem 1.0006 i zdegradowałeś sam do 1.0004, jaki sposobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Tak stalker jest w wersji pl szczerze mowiac nie wiem jakim byl patchem bo nie pokazywalo mi wersji ale znalazlem jakas instalke patcha 1.0004 i jak to zainstaluje to wtedy pokazuje mi w lewym dolnym rogu ver. 1.0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie jest źle. Wygląda, że masz wersję 1.0000. Teraz patch 1.0004. Musi być odpowiedni do wersji PL - http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1603 Wielu graczy na forum grało w Soliankę 2016 i nikt takiego błędu nie zgłaszał. Chyba będziesz musiał zainstalować wszystko od początku. Po zainstalowaniu Stalkera SoC 1.0004 uruchom grę, Dopiero po tym instaluj resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ok jak narazie dzieki za pomoc napisze pozniej czy zadzialalo bo po pracy jestem i trzeba sie przespac troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Powodzenia. Dasz radę z tą instalacją. Gdyby mnie nie było, to ktoś inny z pewnością Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Działa , dzieki za pomoc , jak bede mial jakies problemy bede pisal Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Gajor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Czy jest mod na lepsze textury w HD? i nowe modele broni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 @Keron ekhem... https://stalkerteam.pl/forum/467-pobieralnia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Tylko niestety żaden z linków nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No to przykro mi, nie pomogę. Chyba, że jak będę miał chwilę, to poszperam na wschodnich forach w poszukiwaniu innych paczek. Albo jakiś inny forumowicz coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Na nowe modele broni jest ale po rosyjsku. Tekstury.Pasuje do NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi