LOWCAKOZ Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Zrobiłem całkowicie nowy folder gamedata i dalej nie działa gram na 1280x1024, ale sprawdziłem wszystkie inne rozdzielczości i inne foldery . Nie wiem czy tak ma być ale folder 4-3 jest okrojony o textures. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) 11 minut temu, LOWCAKOZ napisał: Nie wiem czy tak ma być ale folder 4-3 jest okrojony o textures. Tak wiem , bo były nie potrzebne [są już w gamedata] wiem że to będzie czasochłonne ale pobierz ponownie [no chyba że już masz pobrane] i wypakuj po kolei nadpisując gamedate [usuń wcześniejszą gamedate] Modpack #0 Zestaw Tekstur By Paranoia #1 Aktualizacja #2 Aktualizacja #3 Nowe Celowniki #4 Bardziej klimatyczne Menu gry i nowe efekty night_Vision #5 Fix Celowników Edytowane 26 Lipca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOWCAKOZ Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Mam to pobrane wrzucałem własnie w tej kolejności. Postaram się pościągać wszystko na nowo i zobaczymy jak to będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 14 godzin temu, antrix napisał: Fix będzie w 1 poście Dodałem do pierwszego postu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOWCAKOZ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Pościągałem wszystko z pierwszego posta, wypakowałem WinRar-em wrzuciłem do nowej gry i dalej to samo. Trudno postrzelam sobie czymś co działa jak powinno, ale mam pytanko czy było by dożo roboty dorzucić dynamiczne zmiany relacji miedzy frakcjami i czy wymagało by to rozpoczęcie nowej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Co do celowników to jeszcze sprawdzę , tak dało by się [i pewnie nockę na tym popracuję :} testowanie ] nie wymaga nowej gry.[chodzi ci o "DoctorX Dynamic Faction Relations" ?] Edytowane 28 Lipca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOWCAKOZ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tak, dokładnie DoctorX Dynamic Faction Relations Czy FN 2000 taktyczny nie łączy się z zadnym celownikiem? (jeden mi podświetla ale nie mogę założyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Co do celowników to jest wszystko ok u mnie , do co FN 2000 to nwm bo w skryptach broni nie grzebałem [prawdopodobnie potrzeba ulepszenie do broni] Co do celowników co każde zmienienie opcji grafiki wpisz w konsoli "texture_lod 1" i wczytaj ponownie grę i nawet jak nie zmieniasz opcji grafiki to i tak wpisz "texture_lod 1" i wczytaj ponownie grę 2017-07-28 03-34-39.mp4 Edytowane 28 Lipca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) "texture_lod" to to samo co detale tekstur w opcjach(od 0 do 4, gdzie 4 to najlepsza jakość) Tak tylko przypominam... :] Edytowane 28 Lipca 2017 przez Paranoia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOWCAKOZ Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Zrobiłem jak pisałeś, ale nie pomogło grałem więc dalej chodziłem sobie ze żniwiarzem bo działał prawidłowo. W pewnym momencie poczułem ze coś mi się nie podobały moje ostatnie i troszkę wcześniejsze wydatki więc odżałowałem zdobyte przedmioty i wczytałem stary zapis przejścia na kordon, a w gratisie CELOWNIKI SIĘ NAPRAWIŁY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) " wpisz w konsoli "texture_lod 1" i wczytaj ponownie grę " bo to było wymagane a tu masz #6 DynamicFactionRelations od DoctorX [Opcjonalnie] https://mega.nz/#!zg8UXR7I!S2RcsdJ8WPoDln8VC3hSsZArAOJa9Yvmvn1Fy3B95Y0 Nowa gra nie wymagana jak jakieś bagi będą to pisz ;D Edytowane 28 Lipca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOWCAKOZ Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Super, bardzo dziękuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 @antrix Dodałem te kilka fixów ostatnich do pierwszego postu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Niedługo zrobię patch uzupełniający o "nowe" funkcje Edytowane 16 Października 2017 przez antrix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @antrix możesz rozwinąć co dodasz nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) EoC czyli Extended Offline Chernobyl { tu będzie trudniej to dodać } wywala częściej niż clear sky :] ^^ GuitarNext Azazel Faction Menu Companions Quick Menu Gun Jam Swearing Original Guns Reanimated { to może będzie } i to co znajdę ciekawego co dodam to dopisze :] Edytowane 16 Października 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @antrix z tym EOC to ostrożnie , jeśli masz w paczce inne mody na offline to może być problem ze stabilnością (wiem po sobie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tak wiem bo wcześniej chciałem to dodać ale ciągle wywalało randomowe błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @antrix to samo miałem na wcześniejszej wersji. Ta jest stabilna, ale jest łyżka dziekciu. Wywala się z dwoma błędami, Narazie miałem raz i tyle , autor wie o tych błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Aktualizacja trawy Stare : Nowe : Wartość r__detail_density 0.04 r__detail_radius 50 I dodane rozpalanie ogniska z Bety Call of Chernobyl 1.5 Edytowane 16 Października 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Ranek a tu niespodziewany atak niedźwiedzia Na razie testuje tylko w kordonie bo na innych lokacjach mam :out of memory: ustawienia textur mam na wysokie by sprawdzić jakie textury nie pasują do mojego hybrida Edytowane 17 Października 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 @antrix Ładnie, ile masz ram? Skoro masz wyloty z pamięcią to może za dużo tekstur w 2k masz dodane i komp nie wyrabiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jest w opisie profilu wszystko , 7gb a 1 idzie na system czyli 6 na aplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) #8 Patch https://mega.nz/#!i8sViLIZ!gy61x9f2T90WfXj_zaE8uk7gEc5RidOJnrxg2Ik2auI Uwagi : Rozpalanie ogniska działa randomowo { raz się da , a innym razem nie } ,może się zdarzyć że gdy npc gra na gitarze nie ma słychać muzyki {miałem raz taki przypadek, prawdopodobnie wina mojego kompa [6bg ram na full jakość textur i częste wyloty :out of memory: mogły spowodować że się dźwięk nie wczytał dlatego dla ustawień full texture zalecam 8gb ram]. Edytowane 18 Października 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi