Mnieciu Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 @Frodo32 tego się używa, bo jak urzywasz to nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierżant Słoń Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 przepraszam? czy to działa jak launchery do minecrafta? (xD) , w sensie że to jest jakby za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nie, sierżancie, musisz najpierw zapłacić dowolną kwotę na rzecz dowolnej organizacji ratującej dinozaury Nie licząc tego, jest za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mam do was wszystkich, którzy tu zajrzą takie pytanie czy jeszcze ktoś używa launchera? W najbliższym czasie mam zamiar wznowić pracę nad instalatorem modów zapowiedzianym już dawno temu, ale tylko wtedy jeśli odpowiednia liczba osób będzie zainteresowana. Czekam i proszę o szczerą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Gdyby to było coś Ala spine do gothica to chętnie bym korzystal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Czasem używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jednoznacznie wolę tradycyjną instalkę i odpalanie modów. Mam wtedy pełną kontrolę nad tym co wkładam i co powinienem uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Nie używam. Rozpakować archiwum i przerzucić 1 albo 2 foldery do katalogu gry to dla mnie nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 W takim razie z racji małego zainteresowania projekt zawieszam na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi