Wojtas Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Cześć. Mam problem z uruchomieniem (pierwszym) Call of Chernobyl, mianowicie pobrałem repack z nexusmods i patch'a zainstalowałem go, ale kiedy próbuję go odpalić jako administrator nic się nie dzieje, żadnego błędu. Czytałem gdzieś, że wystarczą same dane z rejestru do opalenia. Ma ktoś jakieś pomysły o co może chodzić? Nie mam aktualnie zainstalowanego CoP'a, ale kiedyś go miałem na komputerze. Mam win xp jeśli ma to jakieś znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) 7 minut temu, Wojtas napisał: Mam win xp jeśli ma to jakieś znaczenie. a ma znaczenie bo CoC używa nowych bibliotek VC których XP nie obsługuje... więc przykro mi ale problemów będziesz miał sporo z tym systemem jeśli będziesz chciał normalnie pograć w Call of Chernobyl Jesli jednak masz nowszy system gdzieś pod ręką to, idźmy dalej: 7 minut temu, Wojtas napisał: mianowicie pobrałem repack z nexusmods i tu się zatrzymaj, nie ściągaj z nexusa tylko z moddb Teraz zajrzyj kilka tematów w dół np do a dokładniej do postu: idź według instrukcji a na pewno gra będzie działać. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Paranoia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Potrafię korzystać z wyszukiwarki parametry przy skrócie nic nie dają, stalkera miałem na tym samym dysku co CoC'a Edytowane 18 Lipca 2017 przez Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 zedytowałem odpowiedz bo na telefonie mi się pomieszało wszystko -_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Sądzisz, że gdybym miał nowszy system pod ręką korzystałbym z Xp? ;d Spróbuje jeszcze pobrać z moddb, ale prędkości pobierania z tamtąd nie są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 @Wojtas W skrócie masz XP w CoCka nie pograsz. Odpalaj Szerszenia i pędź po nowszy system. Cytuj Q: Does Call of Chernobyl have Windows XP support? A: Sorry, there is no Windows XP support at this time. The OS is 13 years old. The engine binaries were compiled on Visual Studio 2013 which only has support for Windows XP SP3 and only if it is compiled with certain settings. Someone who has worked on Open Xray did give the bins built with these settings to a Win XP SP3 user at one point but it would not run on his system. We also do not have any team members who use this outdated Operating System. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Pierwszy punkt w FAQ CoCa: Cytuj Windows XP is not supported Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dobra, dzięki za odpowiedź, może kiedyś spróbuje na innym win. Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinSetu12 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja posiadam Windows 10 i mam ten sam błąd i nie wiem jak go naprawić macie jakieś pomysły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 @KeinSetu12 Proszę dokładniej określić istotę problemu. Wstaw również loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi