marek74chros Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Szukam szpulek miedzianych najbliżej posterunku powinności na wysypisku i ich nie ma, zardzewiały czy ktoś na złom zaniósł ?, Ale na który? Druga sprawa mam dla Akima wszystkie części mutków ale zadania nie zalicza, czemu? Edytowane 27 Lipca 2017 przez marek74chros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Miedziane szpulki od 2:20 Tu wszystkie części mutantów na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dzięki a te drzwi nie mam kodu a zrobiłem zadanie dla siaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 O których drzwiach mowa? "te" drzwi mi nic nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Na radarze ale przeczytałem w pda, Powiedz proszę gdzie narzędzia w dziczy info od dana gdzieś przy wieży węsze i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jakie narzędzia? I co to za zadanie? Nazwę zadania chociaż podaj. OP-2 ma miliony zadań i z pamięci ci nie podam dokładnych namiarów bez dokładniejszego info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Chodzi mi o zadanie Narzędzia dla wasylego. Po wykonaniu zadania dla dana daje on namiary na te narzędzia w dziczy przy wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Źle węszysz. Patrz 12 min https://www.youtube.com/watch?v=x4eF9iCHjTQ Ale ja radzę Ci dać sobie spokój z OP2, bo takich przegięć jest w nim na pęczki i zagrać w S2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Chodzi mi o zadanie Narzędzia dla wasylego. Po wykonaniu zadania dla dana daje on namiary na te narzędzia w dziczy przy wieży. Ee no nie zniechęcaj mnie, według mnie opisy ukrytych fantów są słabe. Jak możesz to daj namiary na S2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 @marek74chros - Przecież masz ją na forum. To Solianka 2016. https://stalkerteam.pl/topic/10063-narodnaja-solianka-2016-instrukcja-instalacji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dzięki . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam. Jestem w labiryncie na uratowanie syna marnotrawnego. Nie ma notatnika wartownik więc nie mogę otworzyć drzwi , wybiłem wszystkich monolitowcow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Rozumiem, że nadal grasz w OP-2. Żeby rozwiązać sytuację z notatnikiem wartownika można go dopisać do sprzedaży np. u Adrenaliny. Nazwa przedmiotu mono_note Na forum jest wątek o dodawaniu przedmiotów do sprzedaży. Jakbyś nie dał rady wstaw sejwa na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ale fajnie czyli wyjścia z pieczary nie ma i muszę przed wejściem do pieczary iść do adrenaliny dopisać do sprzedaży notatnik , oczywiście po poszukaniu na forum jak to się robi. To ta gra jest po to aby kombinować i poradnikowac i czitowac ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) 7 minut temu, marek74chros napisał: Ale fajnie czyli wyjścia z pieczary nie ma i muszę przed wejściem do pieczary iść do adrenaliny dopisać do sprzedaży notatnik , oczywiście po poszukaniu na forum jak to się robi. To ta gra jest po to aby kombinować i poradnikowac i czitowac ? . Wyjście z pieczary jest możesz potem iść do Adrenaliny. Jeśli grasz w OP-2 (bo nie odpowiedziałeś) wybrałeś jeden z trudniejszych modów a on niestety tak ma. Jeśli chcesz wstaw sejwa może być w Labiryncie zrobię to miejsce. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dzięki jak będę w domu to wstawię sejwa. Ale gdzieś widziałem na filmiku jak na dole labiryntu wchodzi się po ścianie obok trupa z receptą a ja nie mogę się wspiąć do drugiej jamy jest to związane z niewykonaniem zadania z synem marne.? Odnośnie dopisywania do sprzedaży teraz wiem skąd większość ma tyle amunicji i przedziwnych artów.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie pamiętam na wyrywki OP-2 (jeśli grasz w ten mod) Większość grających jeśli potrafi może dopisywać amunicję itd... są tacy którzy wcale tego nie robią. Każdy gra po swojemu. Przeszedłem całe OP-2 zajęło mi to 11 miesięcy. Grałem też w pierwszą Soljankę i teraz skończyłem Soljankę 2016. Uważam to za najlepsze mody do STALKERA ale nadal uważam, że OP-2 jest najtrudniejsza i nie jest wolna od błędów. Czyli musisz uzbroić się w cierpliwość i możesz liczyć na pomoc na forum. Przy OP-2 często z niej korzystałem. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zapomniałem tak gram w OP-2. I najważniejsze że mogę liczyć na pomoc. Dziękuję. Bo nie znam się na grzebaniu w plikach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Czy dobry plik bo nie wiem. Jak tam wejść. pomocy.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Wystarczy. Sprawdzę i dam znać. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Kazik wlazłem bo powyrzucałem graty ale wyjścia nie ma. Zabiłem jeszcze 1 monolitowca przy drzwiach bo ta kula wyrzuciła mnie na początek lab. ale notesu nie ma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 @marek74chros - w pytaniu czy komentarzu, przynajmniej raz napisz co to za lokacja. Jaki lab. Moda usunąłem, więc po zapisie nie sprawdzę, ale mogę pamiętać, albo pomóc znaleźć stosowny filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 32 minuty temu, marek74chros napisał: Kazik wlazłem bo powyrzucałem graty ale wyjścia nie ma. Zabiłem jeszcze 1 monolitowca przy drzwiach bo ta kula wyrzuciła mnie na początek lab. ale notesu nie ma, Jeśli myślałeś, że to u mnie potrwa to zalecam cierpliwość. U Ciebie jest jeszcze gorzej bo Fima nie żyje i kod do drzwi na nic nie jest potrzebny. Powiedziałem, że się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Kondotier chodzi o labirynt nie ma notatnika przy trupie monolitowca. Kazik nie popedzam tylko dodałem szczegóły mojej lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Też miałem problem z tym notatnikiem, bo jego posiadacz spadł mi na sam dół. Za drugim podejściem, nie miał. Dopiero udało się za kolejnym razem. Ale zobacz ten gameplay. To z ratowania Fimy. https://www.youtube.com/watch?v=v9OkKDy82h0 lub to do wyszukiwarki YT Народная Солянка пещера фима film nr 89 Ale skoro Fima u ciebie nie żyje, będziesz musiał chyba na nowo wejść do pieczary. A że do końca moda masz jeszcze ho ho i trochę, moja rada jest taka. Daj sobie z tą odmianą Solianki spokój i zacznij grać w Soliankę 2016. Ja też OP2 posłałem do kosza bez ukończenia. To nie wstyd, przy tak pokręconym modzie. A teraz mam pełnię satysfakcji z ukończenia S2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi