Bolus Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witajcie! Czy posiadacie może całą muzykę z baru? Chodzi mi o wersje klasycznej Soli i DMX. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 @Bolus To? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) @MaklerR Nie nie o ten standardowy kawałek chodzi tylko tam były bardzo różnego rodzaju np. taki A ja potrzebuje jakby dało rade całego katalogu muzyki Baru z tych modów Edytowane 6 Września 2017 przez Bolus Błędny nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 W plikach gry wystarczy pogrzebać (chyba, że są spakowane, ale nie wiem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Odkopuje temat bo znalazłem utwór który tak bardzo szukałem! Niestety soundhound ani shazam nie pomagają. Jest to piewrszy utwór z brzegu myślę że to może być coś z utworów "Kino" bo głos najbardziej pasuje do tego wokalisty co w nim gra. military.ogg A także jakis z folderu car radio również nie łapie, na koncu sie gdzieś zaczyna: music_10.ogg i kolejny: megafon_music_6.ogg Edytowane 7 Listopada 2017 przez Bolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 @Bolus: Władymir Minin, "Ja i Ty" (Владимир Минин - Сталкер: Я и ты): Spoiler Tekst i akordy: Spoiler Сталкер я и сталкер ты Hm A Em F# Hm Разбрелись по проводам стаи птиц, Что нужно нам ты этого дождись Не прападём как нибудь ответ рисует(м) И подождём когда сдесь выростут цветы. Она тебя не ждёт она уже ушла, И дождь идёт зовёт Но подпивать не я не ты Не кому сегодня не должны А может быть час , а может быть два Разделяют тебя и меня И я иду к тебе туда где Где тоже ждут уже меня. Когда зовут знаем мы Сталкер я и стадкер ты Потерялась сдесь наша та Жизнь моя и жизнь твоя. Проще сыграть так: Am Em F G ŹRÓDŁO: http://www.guitar-school.ru/forum/showthread.php?t=2642 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) @cichy Dzięki wielkie! Póki co jeszcze ogarniam pare folderów to i może uda się ten utwór z "music 10" zidentyfikować Edytowane 7 Listopada 2017 przez Bolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) ДВАДЦАТЬ ВТОРОГО ИЮНЯ… Двадцать второго июня, Ровно в четыре часа, Киев бомбили, нам объявили, Что началася война. Кончилось мирное время, Нам распрощаться пора, Я уезжаю, быть обещаю Верным тебе навсегда. И ты смотри, Чувством моим не шути, Выйди, подруга, к поезду друга, Друга на фронт проводи.Дрогнет состав эшелона, Поезд помчится стрелой, Я из вагона — ты мне с перрона Грустно помашешь рукой. Пройдут года, И снова я встречу тебя, Ты улыбнешься, К сердцу прижмешься, Я расцелую тебя. Edytowane 7 Listopada 2017 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Любэ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 @Bolus Jak sobie wpiszesz w googla "Народная солянка soundtrack" albo music lub songs to ci wyskoczy trochę stron z listami piosenek do odsłuchania lub pobrania. Z opisem czy to zwykła sola, Op-2, czy DMX. Czy to muzyka z menu, dynamiczna czy konkretne utwory zespołów, np: Kino itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Dzięki @kazik kolejna znaleziona! W sumie została już tylko ta z music_10 zaczynająca się na 9:33 @tom3kb przeczesuje własnie możliwe strony pod tą frazą ale nie wiem czy akurat ten z 10stki się znajdzie bo on został zmieszany z utworami do radia/megafonu przez co poszukiwania mogą być utrudnione to ta soljankowa wersja jakby ktoś szukał ;)! Edytowane 8 Listopada 2017 przez Bolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dziękuję wam za pomoc stalkerzy! Teraz mogę umrzeć szczęśliwy :D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi