Gh0sTp Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Witajcie. mam następujący problem, wylot przy próbie zapisu gry za pomocą quicksave + gra nie zapamiętuję zmian w rozgrywce ( czytaj ) - poziom trudności - auto przeszukanie itp takie screen, bo log pusty ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Rób twarde zapisy. Menu - zapisz grę. Quicksave w Soliance i pochodnych potrafi powodować wyloty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sTp Posted September 12, 2017 Author Report Share Posted September 12, 2017 to tylko się jeszcze zapytam, dlaczego nie widzę zapisów w folderze savedgames ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 @Gh0sTp - zobacz w pliku fsgame.ltx, dokąd prowadzi ścieżka zapisów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sTp Posted September 12, 2017 Author Report Share Posted September 12, 2017 @kondotier do folderu savedgames, ale pokazują się tylko zapisy, które pobrałem z forum testowo. Moich nie ma,ale w grze je widzę wtf ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 To dziwne. Na razie zaczynasz grę, czy już jesteś dalej? Choć sądzę, że to dopiero start. Przenieś sobie gdzieś cały folder savedgames ( dla bezpieczeństawa ) poza moda i rozpocznij nową grę. Mod powinien go na nowo utworzyć. Musisz zrobić na nowo wszystkie ustawienia. Jak to nie wypali, to musisz poczekać aż w piątek zjawi się kazik. Chyba że wcześniej ktoś da Ci rozwiązanie. Bo ja już nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sTp Posted September 12, 2017 Author Report Share Posted September 12, 2017 Opcja tego zapisu na lokacji nie działa @apg2312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts