Wojtas Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Cześć. Mam problem z podnoszeniem ciał w stalker'erze. Grając w moda Tajne Ścieżki 2 (Final Update) dostałem zadanie na zabicie pijawki, i przyniesienie jej zwłok, ale ni jak nie da się jej podnieść, tak samo jak i martwych ludzi. Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jara Zioło Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) "Shift + F" jest standardowo, spróbuj z różnych pozycji. Czasami łapie na niskim przykucnięciu. Edytowane 23 Września 2017 przez Jara Zioło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Na niskim przykucu przy próbie podnisienia ciała nie mogę się poruszać, dopóki nie puszczę shift+f. Próbowałem nawet reinstalować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4emka Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Sprawdź czy na podstawce też występuje taki problem. Chyba też miałem ten sam problem to jest zadanie w lesie dla leśnika? Z tego co pamiętam musiałem targać tą pijawkę na kucku. W moda grałem kilka lat temu więc mogę się mylić. Jest jeszcze jedna próba poszukaj spawnera i przywołaj pijawkę w te miejsce gdzie ją musisz zanieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Sprawdziłem, problem pojawia się tylko w ścieżkach. Zadanie jest dla Swibłowa (kopacze z radaru). Zrobiłem nawet kompletną deinstalacje moda i wszystkiego z nim związanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Mody mają często własne ustawienia klawiszy - wejdź z poziomu menu gry i ustaw "domyślne" (oczywiście w "Tajnych ścieżkach")- w (modach) to pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ustawienia domyślene również nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @Wojtas - a czy przypadkiem tej pijawki nie trzeba wziąć do plecaka? Może pomyliłem mody, to przepraszam. Nosiłem już w plecaku trupy, nosiłem trumny, nosiłem kontrolerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Pijawki nie da się "podnieść", wydaje mi się, że to jakiś problem wynikający z natury technicznej moda. Narazie staram się posuwać dalej pomijając te zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Tutaj już taki temat był - poczytaj podpowiedź @kobal na końcu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Dziękuje za pomoc, gravitygun dał radę, dziwię się sobie, że o tym nie pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi