PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Dobra ok. Widziałem że wstawiłeś Nomand. Może dodasz to jako dodatek opcjonalny bo to tylko na lepsze kompy I tamto pytanie co zadałem możesz mi pomóc albo ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM możesz wszystko przejmować, zapodaj screen (y) z problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Proszę Nawet z składem próbowałem i nic Tylko bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM wcześniej też tak samo było, czy działało prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Tak samo. Nawet przed instalacją Dynamicznych stosunków. I Mam już kolejny problem moi sojusznicy nagle do mnie strzelają lub są do mnie wrogo nastawieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 A zmieniły się stosunki między frakcjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Tak Ale jestem wojskowym i wojskowi mnie atakują Wut?! (Powinność Vs Wojsko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM Tu jest inna zasada niż w innych częściach. Ty jesteś jako "pojedyncza" frakcja. Musisz w PDA sprawdzić jakie masz stosunki między frakcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Teraz jest wszystko ok z sojusznikami. Ale nadal problem z terytorium. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM musisz poczekać, ja będę grać dopiero od 20-21 do rana i postaram się sprawdzić z patch'em 1.1 jak to działa. W międzyczasie uporam się z wyżej ukrytym postem gdzie jest patch, wiem gdzie jest błąd, tylko nie mam czasu za wiele teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Siemanko wszystkim. U mnie wystepuje ten sam problem co u PolskiGROM. Moge tylko przejmowac bazy, dostaje powiadomienia ze przejoles baze, twoje ugrupowanie juz tam zmierza. Dochodzac do jakiegokolwiek punktu zasobu, nie mam mozliwosci jego przejecia, nie wazne czy sam czy z towarzyszami. Sam w sobie hybrid jest niesamowity,kawał swietnej roboty. Jeszcze jak by szło dołozyc addon dla towarzyszy, zeby łatwiej szło niemi kierowac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Rozumiem. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Ogień86 addon będzie dodany, dzięki że przypomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artorius866 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 to sa takie addony?na towarzyszy?było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Nie jestem pewny chyba tak sie nazywa ten addon Companions Quick Menu 1.1 [UPDATE August 8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artorius866 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 widzialem to gdzies juz ale to na coc 1.5 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Podobno tak ale duzo z Coc 1.5 działa tez na starszej wersji, moze ten tez działa z 1.4.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artorius866 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 mogło by tak byc jak towarzysze z cs The_Faction_War:P tylko tam bylo to niedopracowane,wchodzili w miejsca zkad potem nie mogli wyjsc i trzeba bylo seva wczytywac wczesniejszego juz przetestowalem tego addona z menu towarzyszy,działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 W Lab-X18 Coś mi nie pasi. 8 polargestów (Czy jakoś tak ) Rozumiem Kontrolery Badania na ludziach . Dużo mutantów spotkałem w X-18 co jest dość dziwne rozumiem w X-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx pisał że podziemia będą trudniejsze, a poltery to też pochodne ludzi więc są jak najbardziej na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @MaklerR Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM jeżeli zająłeś bazy wokół danego punktu z zasobami to po mniej więcej 2-3 godz. czasu Zony zostaną one przejęte przez twoją frakcję. Ale muszą być spełnione pewne warunki. 1. Idziesz dalej i zajmujesz następne bazy i punkty bacznie obserwując zachowanie twojej frakcji. Co mam na myśli ? Po przejęciu następnego punktu powinieneś dostać sms-a o wysłaniu ekipy do umocnienia konkretnego punktu. Jeżeli nie dostaniesz oznacza to atak, w najbliższym czasie, wrogiej frakcji na dany punkt. Jeżeli sms przyszedł, spokojnie idziesz dalej. Na mapie w PDA możesz obserwować przesuwanie się oddziału wysłanego do wsparcia. Jak najedziesz na niego kursorem wyświetli się okienko z obszerną informacją. 2. Zaczynasz od odbijania terenów, które leżą w pobliżu punktów/baz przejętych przez twoją frakcję. Jeżeli rzucisz się na przejmowanie obszarów położonych daleko od wsparcia dostaniesz sms-a, że teren przejęty przez Ciebie nie może zostać umocniony i nawet jeżeli będziesz trwał i kosił wrogów zostaniesz sam. Przykładem może być przejęcie przeze mnie Martwego Miasta kiedy najbliższy oddział miałem na Agro. Oczyściłem Miasto, ale Monolit zaczął atakować z Limańska. Poszedłem do Limańska zrobić porządek to się wepchał z Magazynów. Dopiero jak umocniłem Jantar mogłem ruszyć spokojnie dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 No i crashuje. Gdy byłem na Dziczy crashowało mi gdy szybko uciekałem przed emisją. Jestem na rostoku po emisji też crashuje pomocy . FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 189 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\sim_combat_manager.script:130: attempt to call method 'npc_count' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM ustaw częstość emisji jak najrzadziej. Opcja 2-4 dni i wtedy emisję będą tylko jak zejdziesz do podziemi. Będziesz miał z nimi spokój. A ten error jest ciężko załatwić. Niby dotyczy EOC, ale chyba nie do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @DaarMoo Tak problem EOC Mam nadzieje że wczytanie wcześniejszych savów pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi