NAHERO Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dzięki wszystkim za pomoc. Już wszystko działa. Zainstalowałem od nowa gamedata, wrzuciłem moda i fixy i działa. Ponad 15 godzin bez żadnego crasha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witam wszystkich serdecznie i o pomoc proszę mam zew Czarnobyla mod Hybrid Build 25.02 - gra się super słów brak by wyrazić wdzięczność za klimat i doskonałości wszelakie . Jednak występują u mnie problemy unie-umożliwiające granie . Co gorsza nie mogę przechodzić z jednej lokacji na drugą bo wywala do pulpitu z błędami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @NAMARGON Spróbuj ponownej instalacji, jak żyję to nie pamiętam żebym ja miał błąd ze spawn'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 11 godzin temu, Junx napisał: @NAMARGON Spróbuj ponownej instalacji, jak żyję to nie pamiętam żebym ja miał błąd ze spawn'em. Już robiłem ponowne instalacje - ale może coś źle więc zrobię jeszcze raz - ale ja mam też dziwne jazdy z grafiką na przykład jak przełączyłem direx 11 na 9 to wo-gule nie mogłem ponownie uruchomić gry a jak zrobię telesacje i antyaliansing na ful to robi się jeden wielki kleks - widać tylko hud . - Komputer raczej do słabych nie należy - płyta główna EVGA SR2 procesory - intel xeon x 5670 karta graficzna AMD RADEON R9 280X BLACK EDITION. Pozwolę sobie wrzucić jeszcze kilka zrzutów z error raportem może coś z nich wyczytasz . A tak przy okazji Junx wielkie bardzo wielkie dzięki za wszystkie modyfikacje - wszystko wygląda nie sam-owicie i ten nie-prawdopodobny klimat , nie mogę się odkleić od tej gry . Każdy szczegół powala , jest nie sam-owity . 11 godzin temu, Junx napisał: @NAMARGON Spróbuj ponownej instalacji, jak żyję to nie pamiętam żebym ja miał błąd ze spawn'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Teraz to muszę znowu zrobić ponowną instalację - już wo-gule nie mogę odpalić gry . Mam jesce jedno pytanie jak się ma zew Prypeci podstawka bo musze mieć zainstalowaną bo zew Czarnobyla nie chce mi bez tego ruszyć czy inna wersja - anglo języczna może mieć jakieś znaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAHERO Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Mam pytanko, jakie pliki skasować żeby pozbyć się moda na wojne frakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacxar Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) @Junx Patcha do Hybrida nie da się pobrać, komputer mówi, że wirus. Poratowałbyś? Edit: Nieważne, po prostu pecet jest głupi. Edytowane 15 Października 2018 przez zacxar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 51 minut temu, zacxar napisał: @Junx Patcha do Hybrida nie da się pobrać, komputer mówi, że wirus. Poratowałbyś? Edit: Nieważne, po prostu pecet jest głupi. https://mega.nz/#!Wx1C0aSD!somLy-iwuEEBQPfZBqA5dDNAkLkMcIoMNpZdV-dlD2o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAHERO Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 @Junx jakie pliki skasować żeby nie było moda na frakcje ale została szybka podróż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 3 godziny temu, NAHERO napisał: jakie pliki skasować żeby nie było moda na frakcje Nie da się, ewentualnie zagraj w starą wersję, jest bez wojen tylko trochę optymalizacja leży, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAHERO Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) @Junx No to ch***ia zagram w czystego coca ale dodam kilka modow na bronie itp. Szkoda że się nie da. Dzieki za info btw . Edytowane 24 Października 2018 przez Junx Spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAHERO Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 @Junx jest jakaś dość nowa wersja Hybrida ale bez wojny frakcji? A tak wgl da się zrobić tak żeby frakcje się nie rozprzestrzeniały? W sensie nie zajmowały całej mapy jak to robi monolit ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 @NAHERO Mod jest na CoCu, więc powinno być tak samo. Kiedy z gry przez Esc wejdziesz do menu, jest tam linia Opcje SGM. Wybierasz je i w oknie które się pojawi, zaznaczasz obronę. Są tam też inne ustawienia, trzeba je wybrać z rozmysłem, nie dając uprawnień NPCom i nie wprowadzać na lokację nowych oddziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAMARGON Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) WITAM - DUŻE LITERY TO NIE PRZYPADEK !!!! MAM DOŚĆ - NIE MOGĘ GRAĆ W ZEW CZARNOBYLA - DOSYĆ MAM WYLOTÓW DO PULPITU CO CHWILA - ALE NAJGORSZE JEST UWIĘZIENIE NA LOKACJI . JUŻ USTAWIAŁEM KOMPA NA BIOSIE - RÓŻNE STABILIZUJĄCE USTAWIENIA PRACY TWARDYCH DYSKÓW - KOMPATYBILNY NA POSZERZONY , DEFRAGMENTACJA , KONTROLA SPÓJNOŚCI DANYCH I NIC ... PONOWNE INSTALACJE NIC NIE ZMIENIAJĄ ! - TO SIĘ ZACZĄŁEM WCZYTYWAĆ W ERRORY - POZWOLĘ SOBIE JEDEN ZRZUT EKRANU WRZUCIĆ - ZNALAZŁEM PLIK Z PROBLEMEM - I MAM PYTANIE CO Z TAKIM PLIKIEM ????? Edytowane 2 Listopada 2018 przez NAMARGON - DLA JASNOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 13 minut temu, NAMARGON napisał: DUŻE LITERY TO NIE PRZYPADEK !!!! Owszem, to przejaw buractwa bo czyta się to tak, jakbyś się na nas wydzierał. A z plikiem nie rób nic - wg. tego, co napisano na stronie 11 niniejszego tematu to częsty błąd. Twórca moda radził przeinstalować, więc polecam to samo. A od siebie dodam, że albo ponownie instalując w dalszym ciągu robisz coś źle, albo Ci sprzęt nie wyrabia - RAM konkretnie. Poczytaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Pytanie czy Winter mod do Call of chernobyl będzie współpracował z Hybrid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 14 godzin temu, PolskiGROM napisał: Winter mod [...] będzie współpracował z Hybrid? Myślę, że tak, ale dla bezpieczeństwa zrób kopie plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Jest problem z X-18 Zdobylem kody na pierwszy poziom. Gorzej jest z drugim. Szukałem trupa z kodami lecz nie znalazłem. Szukałem wszędzie. Jeżeli źle coś szukam wyjaśnij mi jak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 @PolskiGROM niestety znam problem, musisz przez spawner'a zrespić sobie PDA doktorka ale nie pamiętam nazwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Witam mod jest świetny "przeszedłem" go jako 2 frakcje. Właśnie chciałem zacząć 3 raz ale jest malutki problem. Królik i ten drugi z monolitu cały czas się modlą do anteny i nie da się z nimi pogadać ani nic ... Jakieś rozwiązanie? Zaczynałem 2/3 razy grę od nowa . Nawet rozwaliłem antenę w zachodniej Prypeci oczywiście bez skutku. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Wotomin21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 6 godzin temu, Wotomin21 napisał: Królik i ten drugi z monolitu cały czas się modlą do anteny i nie da się z nimi pogadać ani nic Ów błędu nie udało mi się naprawić. Musisz grać jak grasz, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quash Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Witam mam taki problem zainstalowałem moda wszystko działa tylko nie mam obrazków broni w ekwipunku tylko puste miejsca da sie to naprawić ? edit.Zainstalowałem ponownie i wszystko ok ale teraz mam problem czemu nikt zabity nie ma amunicji przy sobie to z czego oni strzelaja Edytowane 5 Lutego 2019 przez Quash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 10 godzin temu, Quash napisał: czemu nikt zabity nie ma amunicji przy sobie to z czego oni strzelaja Bo byłoby za łatwo, rozładuj bronie które znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania123 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Mam takie pytanie. Jest możliwość sterowania sojusznikami za pomocą jakiś modów? np.Kazanie im aby pomogli atakować jakiś obszar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 3 godziny temu, Bania123 napisał: Jest możliwość sterowania sojusznikami za pomocą jakiś modów? Powinno być w "standardzie", ale nie pamiętam. Kiedyś chyba nawet jak grałem to wydawałem rozkazy na dany punkt ale bij, zabij nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi