mkk7 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Jeszcze jeden kwiatek z tego ogródka, czyli Death Stranding tajemniczy projekt od Hideo Kojimy ( twarz jak by znajoma, czyżby żywe trupy w innym wymiarze ) . Po samym zwiastunie trudno cokolwiek konkretnego powiedzieć na temat samego projektu i sami autorzy niewiele na ten temat zdradzają. Zwiastun który warto obejrzeć. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No jak dla mnie wielki plus za kierunek artystyczny, ale obawiam się, że jestem za głupi, by cokolwiek z tego zrozumieć Tak samo zresztą jak z poprzedniego zwiastuna. A koleś w 1:35-1:38 wygląda minimalnie jak Striełok. Nie rozumiem co krzyczy, ale jak przyciszyłem i zakryłem jedno ucho to brzmi prawie jak "Striełok!" Kto wie, może gra będzie traktowała o przygodach dzielnego stalkera w innym wymiarze, który tym razem nie dość, że sam straci pamięć, to jeszcze zostanie sklonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Kolejny zwiastun z E3 i dalej niewiele wiemy, chyba tylko tyle że jest to bardzo ambitna, poważna i pokręcona gra. Jedyne co wiadomo na pewno to że gra będzie na PlayStation 4 (szkoda gdyby była tylko na konsolę). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Po pierwszych minutach myślałem, że to jakiś post apo symulator roznosiciela paczek. Ale grafika fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ross71 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Właściwie to ten trailer ma bardziej na celu przedstawić nam rozgrywkę. Dosyć ciekawie wygląda scena końcowa, gdzie kobieta emmmm delektuje się jakimś robakiem. Na zwiastunie widać moment śmierci bohatera, gdzie wchłaniają go te kreatury, jak podają twórcy- śmierć jest częścią gry i nie będzie oznaczać jego końca, wręcz przeciwnie. Jako wielki fan twórczości Kojimy czekam z niecierpliwością na więcej informacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Dość długi fragment z rozgrywki, niestety w tle japoński , ale zerknąć warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Mam wrażenie, że gra będzie miała niskie noty. Pierwsze trailery i gameplaye był kozackie, ale z czasem widzę że przeistacza się to trochę w Phantom Paina od Kojimy. Co z tego że będzie wielki, ogromny świat w którym nic nie będzie ciekawego? Skończy się to jak z No Man's Sky gdzie właśnie twórcy chcieli ogromne, nieskończone przestrzenie żeby gracze czuli tą wielkość i z samej wielkości się cieszyli ale skończyło się jak się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Dobra wiadomość dla zainteresowanych grą na PC, Kojima Productions potwierdziło informację, że gra pojawi się na blaszaki latem przyszłego roku. Firma odpowiedzialna za wydanie gry na PC to 505 Games . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi