Ignachinio Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Siema mam problem. Co mam robić dalej? Jestem w momencie kiedy to mam iść do Promozny. Od brauna dostaje przepustkę i maszeruje na posterunek. Ale tak przejścia nie ma. Idę wiec na poligon.. a tu przy wejściu dostaje info że zadanie nie udane.. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @Ignachinio - bo do Promzony droga jest przez Poligon. Zanim tam dotrzesz, sporo będzie do zrobienia. Z tym, że po rozmowie z Braunem, jest jeszcze coś do zrobienia. Dobrze popatrz w zadania, czy to co na Przedzoniu należało zrobić, wykonałeś. Popatrz tutaj po polsku https://www.youtube.com/watch?v=MgOM0KyEY1s&list=PLqdK5xoXsbqnoVm93QOW2NEuqqxIoeEyk https://www.youtube.com/watch?v=rVy5UXyI92I lub po rosyjsku https://www.youtube.com/watch?v=sR6RAI0rGH0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 No właśnie przed wizytą u Brauna.. miałem pójść do Harona ale najpierw poszedłem na KP. Czyli rozumiem że najpierw rozmowa z Haronem. Jak się dostać do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 @Ignachinio - Haron jest na Poligonie. A skoro na Poligon nie możesz wejść, to znaczy że na pierwszej lokacji nie wszystko wykonałeś. A trochę roboty było. Trzeba było też coś zabrać i dostarczyć. Obejrzyj gameplaye i porównaj co zrobili w nich gracze, a czego Ty nie zrobiłeś. No i którym przejściem próbujesz się przenieść na Poligon? #5 12 min w gameplayu Miecia pokazuje jak przechodzi. #7 13 min u Rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Problem rozwiązany. Trzeba widzę uważać raz źle wykonasz zadanie i wracasz na start Ktoś znalazł latarki dla Łukasza i ten moduł sterujący dla Woronina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 8 minut temu, Ignachinio napisał: Ktoś znalazł latarki dla Łukasza i ten moduł sterujący dla Woronina? Moduł sterujący... Może to ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wszystko fajnie ale latarki tam nie ma.. jest komunikat o jakiś schowek a latarki brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Skro tak wstaw sejwa i sprawdzę u siebie. A ten moduł dla Woronina się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Pytanko.. gdzie znajdę śmigłowiec w barze z którego mam pobrać dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 @Ignachinio - Jeśli to śmigłowiec z zadania Pietrenko, to zobacz sam początek gameplaya. https://www.youtube.com/watch?v=Swelt6x6dbA I pytając, dawaj więcej danych. Kto dał zadanie i na jakim etapie moda jesteś. Bo inaczej możesz dostać złą odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ok poprawię się o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Koledzy, GG zachorował od noszenia kryształów i absolutów. Byłem u Sacharowa, on niby zaaplikował kurację ale GG nadal ma omamy wzrokowe i słuchowe. Czy PRZED leczeniem powinienem wyrzucić z ekwipunku wszystkie kryształy/absoluty? EDIT: Dzięki @kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @Gatzek Czasowe wyłożenie nic nie da. Bo i tak trzeba ich będzie zabrać do przekształceń. I skutki choroby wracają. U mnie objawy spowodowane tą chorobą ustąpiły samoistnie po założeniu pierwszego Strażnika na pas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jeszcze raz poproszę o pomoc. Robię zadanie na teleporty dla Wierszoklety. Jestem na Poligonie, pogadałem z Irokezem i zgodziłem się zapłacić za kombinezon. Mam go szukać na uschniętym drzewie na prawo od wejścia do tunelu. Tylko gdzie jest to drzewo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Z drzewem to zmyłka. Po wyjściu z tunelu skręć zaraz w lewo pod górkę i będzie leżał na ziemi. Przynajmniej tak ja miałem. A że jest prawie biały, to go nie ominiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Albo mam buga albo coś źle zrobiłem. Spoiler Dałem zjawie Grozę (wszedłem w inwentarz i wyrzuciłem). Po obrabowaniu przez Michasia pojawiła się zjawa i nic mi nie dała. Tu trzeba jakoś inaczej wyrzucić tą broń? I drugie pytanie: Spoiler Zrobiłem wszystkie fotografie miejsc w Zonie. Oczywiście Michaś ukradł i te zdjęcia. Kto rozlicza to zadanie? Braun i Smith nie mają żadnej opcji dialogowej na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 @Gatzek Jeśli Szubin w tunelu na Poligonie zabrał broń, to wszystko w porządku. Sposób wyrzucenia jest tylko taki jak zrobiłeś. Ale miała to być broń i amunicja. Logicznym jest dać mu broń sprawną na 100% i załadowaną. Do tego paczka amunicji. Odda wszystko. Po zrobieniu zadań w Czerwonym Kołchozie, jest jakieś zadanie z powrotem na Korpus. Wtedy woła nas Smith i rozlicza z zadania robienia zdjęć. Ja nie miałem jednego, bo zapomniałem pstryknąć w Prypeci jak latałem po teleportach, to mi tylko nie dał nagrody. Możliwe, że też będziesz miał odpowiedni dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 No to u mnie Szubin zniknął jak wyrzuciłem tylko broń. Rozglądałem się wokół z wciśniętym F i Groza nigdzie nie leżała. Amunicji już nie wyrzucałem, może to dlatego mi nic nie dał? Zobaczymy co będzie dalej ze zdjęciami. Na razie wyszedłem z podziemi Agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 @Gatzek A swoje manele znalazłeś? Patrz od 15 min. https://www.youtube.com/watch?v=ST37lzb8BuA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Znalazłem, ale dzięki Popatrzyłem na ten filmik i widzę, że w końcówce ten gracz miał zadanie od Szpaka na Wintoreza. Ciekawe, że mi Szpak niczego takiego nie zlecił. Pomimo, że dałem mu skrzynkę wódki i piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Ja to zadanie na Wintoreza miałem. Już nie pamiętam czy przed wódką, czy po. Ale odmówiłem i za karę nie spotkałem się z panią naukowiec i nie miałem bioradaru. Ale skoro sobie dodałeś znaczniki na minimapę, to bioradar nie będzie przydatny. Jest za duży i tylko przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi