ramzes12041993 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Miał może ktoś z Was problem w Powrocie Szramy cz.1 kiedy w Kordonie zaraz na początku podczas rozmowy z Ekologiem wyrzuca do pulpitu i xr_3da przestał działać, wracałem do tego z powrotem i to samo, pomożę ktoś ? . Zastanawiam się nad czy to nie przez patch 10005, lecz jak instalowałem patcha 10004 to gra nie chciała odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jak mod jest na 1.0004 to na takiej musisz grać bo na innej może się sypać i nic nie zrobisz. Są czasem mody, które pozwalają na granie na różnych wersjach ale to rzadkość. No i lepiej jak jest pewne info od twórcy, że można tak grać. Jak nie ma to instaluj na taką wersję gry jaka jest wymagana dla danego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @ramzes12041993 Chłopie, to albo piszesz PW, albo rozmawiamy tutaj. Tworzenie kolejnego tematu do osobnego problemu też mija się z celem, dlatego może piszmy już tutaj, bo tylko bałagan się robi. Masz problem - podaj loga. Wysłałem Ci temat, w którym masz ładnie opisane jak to sprawdzić. Z kolei w tematach każdego moda masz jak byk napisane która wersja pod który patch. I to jest świętość, tego się trzymaj. Na innych wersjach może ruszyć, ale nie musi działać dobrze. Bezpieczniej zastosować patch, w który celowali twórcy i nie wymyślać koła na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Po prostu do Ciebie inny kolega z tej grupy mi doradził żebym założył temat a co do loga to przjerzałem i tam jest jeden dokument tekstowy w którym nic nie ma, plik wazy 0 bajtów i nie mam co wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Włączasz grę. Dostajesz wylot. Otwierasz od razu notatnik i wklejasz zawartość schowka. Następnie kopiujesz to, co właśnie wkleiłeś i wstawiasz tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 A jak dalej nie będzie loga to zacząłbym od podstaw czyli ustawienia grafiki w dół, oświetlenie w dół, rozdziałka też, no i sprawdzenie czy ruszy. No i jednak bym sugerował żeby moda postawić na takiej wersji jak jest wymagana dla moda. Nie ma bata, żeby ci nie uruchamiała się gra na 1.0004, a na 1.0005 nagle magicznie chodziła. Chyba, że masz jakiegoś badziewnego pirata albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Skąd najlepiej wziąć patcha 10004 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @ramzes12041993 A obojętne np: https://pliki.cdp.com.pl/litera/S/ Ps. a w ogóle skąd masz grę, edycja premierowa? Jakieś reedycje, CDA. W jakiej jest wersji po instalacji? Bo jak np wersja z CDA 1.0006 to musisz degradować patcha w dół, robić downgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Cytat Z darkwareza brałem, jest zwykła wersja bez jakiejś reedycji, nie mam pojęcia jaka to jest wersja gry, ponieważ po zainstalowaniu gry gdy wrzucam cracka do folderu z grą bez żadnego patchowania to wyskakuje mi taki błąd i nie mogę odpalić gry żeby sprawdzić wersję, no chyba że jest jakiś inny sposób, próbowałem z innymi wersjami, wszystkie trzy które instalowałem są od PROPHETA, dwie z nich nawet nie chciały się zainstalować, wywalał błąd podczas instalacji gamedata i tylko jedna wersja teoretycznie działa poprawnie lecz gdy po instalacji gry patchuje do wersji 10004 i włączam grę to nie ma żadnego, kompletnie, chyba że jest potrzebn inny crack do tego patcha, po proszę o jakieś wskazówki Zna ktoś jakieś dobre strony skąd mógłbym wziąć Stalkera Cień Czarnobyla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 :P steam, gog, inne tego typu, aukcje na jakichś alledrogo itp Ewentualnie temat Repacki Komy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 A jakieś stronki z piratami można prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 To, to już praca własna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @ramzes12041993 - Z piratami to nie na tym forum. Na nich tu można się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @kondotier To co byś mi doradził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @ramzes12041993 To samo co @tom3kb kilka wpisów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi