AbiNeKhorn Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Przepraszam, czy istnieje może model albo czy ktoś mógłby stworzyć takowy? Byłoby miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Nie znalazłem. Ale w sumie nie ma się co dziwić bo na co ci rpg w stalkerze ;) Pojazdy opancerzone pojawiają się co prawda w paru modach ale równie dobrze załatwiasz je granatami ręcznymi czy podwieszanymi, a śmigłowce w sumie i tak łatwiej zniszyć strzelając im w śmigiełka z karabinu niż trafić w locie z rpg 7. Przynajmniej ja jestem taki lewus w strzelaniu z rpg do helek :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Nie istnieje. Nie wiem kto Ci stworzy w tych czasach jedną zapomnianą broń, tym bardziej że polskich modderów trudniących się w stalkerskim fachu albo przygasło, albo już nie robi, albo wcale nie rusza takich rzeczy. Możesz napisać do R_Populika, tego od OWR 3.0. Samemu pokombinuj, znajdź model owej broni, ładnie podmień za rpg stalkerskie, wyeksportuj, przetestuj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi