Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 A jaki błąd się pokazuje przy próbie uruchomienia samej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Taki: Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To się poddaje pomysły mi się skończyły jednak.. Skoro posiadasz oryginalną grę moim zdaniem możesz spokojnie pobrać i używać repack gry. Jest do pobrania z https://mega.nz/#F!Ql5CSLxb!gNkfqg-xAUfYezLuMaFtYQ!FwgXmSDL a wątek : Pobierasz odpowiednia podstawkę oraz lokalizację z folderu: Podstawkę wypakowujesz w dowolne miejsce do tego katalogu dodajesz zawartość paczek Voiceover + Text. Na pulpit robisz skrót do pliku launcher.exe i grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Sprawdzę to, usunę starą wersję (nie wiem czy muszę znowu czyścić rejestr) i skorzystam z podanej powyżej. Niestety internetu nie mam najszybszego. Odezwę się za kilka godzin i napiszę, czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @Revter - A spróbuj podmienić swój silnik na ten: xrEngine.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Rejestru nie musisz czyścić, a innej rady nie wymyślę. Chyba, że jeszcze ktoś się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @kondotier To również nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Może spróbuj pobierać po kolei wszystkie pliki z tej strony: https://docs.microsoft.com/pl-pl/cpp/ide/install-a-missing-microsoft-visual-cpp-runtime-dll Dokładnie po kolei i nie zwracaj uwagi, że tak są pliki dla 32 i 64 bit. Pobieraj po kolei instaluj i sprawdzaj razem jest 15 plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 @kazik Sprawdziłem każdy plik, po kolei - żaden nie sprawił, by gra się uruchomiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Spróbuj może podmienić jeszcze pliki tak jak radziłem Ci za pierwszym razem z podmianą na moje pliki z paczki. Jeśli pokaże się jakiś błąd to dorzuć zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Revter napisał: @kazik Wyskakuje mi takie coś - nieważne, jak odpalę: Ukryj zawartość Potem pojawia się BugTrap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Spróbuj podmienić plik silnika na ten (wcześniej zrób kopię swojego pliku) xrEngine.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To samo, co wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zrób zrzuty ekranu zawartości folderów z katalogiem głównym włącznie. Wypróbuj jeszcze ten plik. xrEngine.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie pomogło. Katalog główny: Spoiler bin: Spoiler levels: Spoiler localization: Spoiler mp: Spoiler patches: Spoiler resources: Spoiler Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Revter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jak wygląda wersja Twojego oryginalnego pliku gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Mój wygląda tak: Spoiler Udało mi się pobrać tego repacka z lokalizacją, odinstaluję starą wersję gry i zobaczę, czy odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Skoro tak przywróć oryginalny plik do folderu bin przenieś cały katalog gry w inne miejsce na inna partycję lub dysk, żeby już nie mieszać w podstawce i pokombinuj ze zgodnością pliku Stalker-COP.exe sprawdź jego wersję. J Jeszcze jedno pobierz plik. TagesSetup_x64.exe Zainstaluj jako administrator restart kompa i sprawdź tą przeniesioną kopię przez plik Stalker-COP.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Sprawdziłem repacka, wszystkie tryby zgodności i ten ostatni plik - skutek jest zawsze taki sam: Spoiler A ten plik .exe u mnie wygląda tak: Spoiler Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Revter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wychodzi na to że chodzi o sam system. Jeszcze jedno pobierz plik.TagesSetup_x64.exe Zainstaluj jako administrator restart kompa i sprawdź tą przeniesioną kopię przez plik Stalker-COP.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 No to sprawdzałem - też to nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To już nie wiem co to może być..... Ostatnia możliwość pobierz paczki z mojego hosta. 1. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ36UQ7ZKLfQgewyTAQFupmoFtFFGJPGcQjy 2. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ7EUQ7ZcuOvahWtrQfYdOtSmyMq9SkkYoT7 3. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZc6UQ7ZSJBJwKGiqDyCWiIRGgA9xYQXAu8X 4. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ5EUQ7Z6wXp5v2qTEXGAFN0rfM3xBfubjsX To jest kopia CoP którą dzisiaj zainstalowałem z oryginalnej płyty i u mnie działa na pewno. Pobierz wypakuj utwórz skrót na pulpit do Stalker-COP.exe i sprawdź. Tak myślę, że chodzi o Twój system czegoś w nim brakuje ale czego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Czemu 2. i 3. link są identyczne? Chyba trzeciej części brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi