Szeregowy Killer Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Przeszedłem i jestem zadowolony Dostałem tylko 1 wylotu i wątpię, że to przez paczkę od Egzo. Polecam ciekawy stand alone! 9/10 Główną zaletą jest długość gry! Wadą jest Idź tam weź to i wróć. (Duże dystanse) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slither Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Wyszedł już Extended Pack 1.4c , przetłumaczy ktoś? http://stalkerportaal.ru/load/mod_la/globalnye/lost_alpha_dc_final_official_dlc_oficialnye_dopolnenija/102-1-0-2673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 @Slither Może ty? A tak na serio chyba nie ma sensu do czasu jak nie wyjdzie patch 1.4007 do LA DC bo wtedy znowu wyjdzie też kolejna "finalna" wersja Extended Packa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slither Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 może warto poczekać, a kiedy ma ten patch wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Jak wyjdzie to będzie. Nie ma żadnej daty premiery, a znając Dezowave to im za szybko robota nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam gra wywala przy zmianie pancerza FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 516 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'actor_hud_25' Problem rozwiązany paczka Global HD hands pack nie jest kompatybilna z tą wersją moda i to ona powodowała wyloty. Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Reaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca @EGZOdaw mody wstawiamy za pomocą szablonu ponieważ wtedy łatwiej jest zrozumieć instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Godzinę temu, Polski_Szogun napisał(a): @EGZOdaw mody wstawiamy za pomocą szablonu ponieważ wtedy łatwiej jest zrozumieć instalację Albo coś przeoczyłem albo odpowiadasz na post @EGZOdaw (nawet nie wiedziałem, że ktoś taki funkcjonował na forum) sprzed lat. Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi