mlkv1835 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Orientuje się ktoś co trzeba zrobić, żeby w COP założyć tłumik do AK74 ? Ewentualnie jakiś mod na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Może głupie pytanie, ale czy masz broń w slocie? Jeśli grasz w czysty COP, to polecam Ci tego moda (lin poniżej), zmienia tylko dźwięki i animacje broni, naprawdę warto. https://cloud.mail.ru/public/F6KS/5QrDjTQ2e 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlkv1835 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Tak, broń w slocie mam Modzik fajny, ale mi chodzi tylko o ten tłumik :/ I zaznaczę, że zależy mi aby grać na podstawce, więc żadne mody typu AO czy jakiekolwiek inne mody, które dodają masę broni lub zmieniają fabułę nie wchodzą w grę. Edytowane 7 Maja 2018 przez mlkv1835 błąd rzeczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 @mlkv1835 - Czy po dostarczeniu narzędzi Kardanowi lub trochę później Azotowi, nie można udoskonalić tego karabinu na zakładanie tłumika? Ja już rozwiązań z podstawki nie pamiętam. Ale skoro można w modach opartych na ZP, w których broni nie zmieniano, to tym bardziej w podstawce. A tak na wszelki wypadek, jeśli nie wiesz gdzie narzędzi szukać: https://www.youtube.com/watch?v=W_Mr4_Kcj_8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 3 godziny temu, mlkv1835 napisał: chodzi tylko o ten tłumik Już nie pamiętałem, więc musiałem sprawdzić u techników. Z narzędziami czy bez żaden nie pomoże GG w zamontowaniu tłumika. W pliku konfiguracyjnym tłumik i celownik mają status = 0, o ile celownik po ulepszeniu broni da się zamontować, to już z tłumikiem nie ma takiej możliwości (nie ma takiego ulepszenia). Jeśli chcesz montować i zdejmować tłumik na AK 74, wrzuć poniższy plik do gamedata/configs/weapons. w_ak74.ltx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlkv1835 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Wszystko działa ;D tylko teraz gra nie potrafi sobie wytłumaczyć jak powinna wyglądać ikona AK z tłumikiem, więc ikona w Ekwipunku jest zrobiona z kawałka chleba, połowy lornetki i chyba z ćwiartki detektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @mlkv1835 - Aby tłumik się wyświetlał prawidłowo, musiałby jeszcze zostać zmieniony plik z teksturami wyposażenia. Ten co jest w grze, nie ma tłumika, więc nie ma skąd wziąć obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 3 godziny temu, mlkv1835 napisał: tylko teraz gra nie potrafi sobie wytłumaczyć jak powinna wyglądać ikona AK z tłumikiem, więc ikona w Ekwipunku jest zrobiona z kawałka chleba, połowy lornetki i chyba z ćwiartki detektora Moja gra wszystko jakoś sobie wytłumaczyła, bo po zaaplikowaniu tylko i wyłącznie pliku AK-74, który można pobrać nieco wyżej, tłumik w każdym miejscu wygląda jak... tłumik. Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlkv1835 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 No cóż. Jednym działa od razu, ale już sobie z tym poradziłem. Icon editor sobie wgrałem i zmieniłem ikonkę, także już jest gites. Pozdrawiam i dzięki za pliczek @gawron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi