mkk7 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 World War 3 to wieloosobowa strzelanka na rzeczywistych lokacjach w niedalekiej przyszłości. W walce wykorzystamy współczesne uzbrojenie, pojazdy i gadżety. Dostępna będzie możliwość modyfikacji sprzętu, realistyczna balistyka i obrażenia. Autorzy dodają że „gra powstaje we współpracy z wojskowymi ośrodkami badawczo-rozwojowymi i konsultantami branży wojskowej” . W grze wystąpią dwa tryby rozgrywki: Warzone (klasyczne multi" i Recon (odmiana battle royal). Dokładnej daty premiery nie podano, powinna pojawić się pod koniec tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Wartym dopowiedzenia jest jeszcze fakt, że The Farm zapowiedziało że w przyszłości lokacje będą dodawane wedle tego, czego będą chcieli gracze. Jeżeli społeczność będzie chciała np. Alaskę - dodana zostanie Alaska, będą chcieli np. jakąś lokację w Ameryce Południowej - proszę bardzo, ktoś będzie chciał walczyć w np. Sosnowcu - nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Szkoda że nie bedzie trybu Single, bo chętnie bym pograł w WW3,zwłaszcza że COD BO4 nie będzie miał fabularnego trybu i sporo graczy zainteresowałoby się tym tytułem,jednak nie jestem i nigdy nie byłem fanem trybów multi,więc to kolejna gra,która mnie ominie. Bezmyślne ganianie za sobą po mapach i fragowanie lub bycie zabitym 20 razy na minute nigdy mnie nie bawiło. Jedynie dłuższy czas grałem w multi w MOH Allied Assault i pierwszego COD wraz z dodatkiem UO,jednak szybko się znudziłem tym lataniem w te i z powrotem jak kot z pęcherzem. Chwile też grałem w niedokończonego moda do HL2 Resistance & Liberation,który zapowiadał się super ale nigdy nie został dokończony. Wszystkie nowsze CODy i wszelkie inne FPS przekraczają granice zdrowego rozsądku w ilości trupów na minute i jest to męczące. Co prawda są gry nastawione bardziej na taktyczne podejście,ale i tak jest tam pelno randomów i idiotów,którzy grajapo to tylko by siać zamęt na mapach....Już nie wspominam o wszelkich cymbałach co przez mikrofony się wyżywają na sobie i jadą po swoich rodzinach. Jestem stricte singlowym graczem,wychowanym w erze 16bit,gdzie jedynym multi było 2 osoby na jednym ekranie lub splitscreen i nigdy nie rozumiałem tego rosnącego fenomenu bezmózgiego fragowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 15 minut temu, FeRu napisał: Wszystkie nowsze CODy i wszelkie inne FPS przekraczają granice zdrowego rozsądku w ilości trupów na minute i jest to męczące. Co prawda są gry nastawione bardziej na taktyczne podejście,ale i tak jest tam pelno randomów i idiotów,którzy grajapo to tylko by siać zamęt na mapach Z tego co kojarzę to ta gra ma być czymś pomiędzy BFem a ARMĄ, więc ganiania na pałę to tutaj raczej zbyt wiele nie będzie. Jeśli tak to wyjdzie, to te randomy i idioci albo szybko opuszczą grę, bo ich móżdżki nie będą w stanie się przystosować, albo będą mięsem armatnim do nabijania punktów, albo się nauczą i będą grali tak, jak należy. 17 minut temu, FeRu napisał: Już nie wspominam o wszelkich cymbałach co przez mikrofony się wyżywają na sobie i jadą po swoich rodzinach. Zawsze istnieje opcja "mute" Albo można korzystać z komunikatora typu TS, Mumble, Ventrilo czy nawet Skype ( ale nie Discord, bo ten ssie - taka prawda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 8 godzin temu, FeRu napisał: Jestem stricte singlowym graczem,wychowanym w erze 16bit,gdzie jedynym multi było 2 osoby na jednym ekranie lub splitscreen i nigdy nie rozumiałem tego rosnącego fenomenu bezmózgiego fragowania. Polecam wątek o ARMA, wiele możliwości gry stricte solo. W razie pytań napisz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi