Yossarian Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Są różne sposoby na wyciszenie się i relaks, jednak takie gadżety jak Relaxation Hoodie trafiają się bardzo rzadko. Relaxation Hoodie Relaxation Hoodie to bluza z kapturem zakrywającym twarz. Jej twórcy twierdzą, że za jej pomocą łatwiej się "odciąć" od zewnętrznego świata, zasnąć, odprężyć i odzyskać siły. Po zakryciu twarzy dociera do nas wyłącznie kolor nazywany Baker Miller Pink. Według badań amerykańskich psychologów, jest to barwa pozytywnie wpływająca na nasze samopoczucie. Wyceniany na 265 euro (około 1150 zł) element garderoby ma wszyte kieszonki na smartfona i ma rzekomo dobrze sprawdzić się również podczas długich podróży pociągiem, autokarem czy samolotem, kiedy chcemy zasnąć w niekorzystnym środowisku. Pod warunkiem, że nie wywołamy paniki u naszych współpasażerów. Relaxation Hoodie Źródło: https://nt.interia.pl/gadzety/news-relaxation-hoodie-bluza-relaksacyjna-za-265-euro,nId,2605125 Ode mnie: Wygląda mi to na skrzyżowanie kaftana z zakładu dla bardzo, bardzo nerwowo chorych z maską szermierczą Ewentualnie kombinezon ochronny klasy Tinky Winky opracowany przez specjalistów Monolitu, pomagający wsłuchać się w głos Kryształu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Co jak co, ale żeby wydawać ponad 1000 złotyszy na bluzę z możliwością zakrycia twarzy, żeby się uciszyć.... no, z całym szczęściem mogę powiedzieć, że jeszcze mnie nie pogięło do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Taniej chyba kaftany z psychiatryka kupić,a na łeb worek na śmieci . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Widzę że nie tylko mnie pierwsze zdjęcie przypomina przebarwiony kaftan, do tego nakrycie jakby dokleili/przyszyli nakrycie twarzy szczypiornisty. Dla mnie lepszym sposobem jest wciśnięcie przycisku na routerze odpowiedzialnego za zasilanie. A pieniądze zostają w kieszeni (o ile się je ma oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ludziom po prostu poprzewracało się w miejscu, gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urdur Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Kaftan bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi