Dragonowy Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Tym razem Emisja w Zonie była gigantyczna, jesteś gotowy odkryć co przyniosła ? Gdzieś w głębi odczuwasz potrzebę jej zbadania ? A może to już nie Zona Cię wzywa, tylko nowy niezbadany pierwiastek oferujący nieobliczalną moc. Jesteś gotowy na nową przygodę ? Pierwsza w Polsce impreza L.A.R.P. w klimacie S.T.A.L.K.E.R z elementami ASG z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii. Informacje na http://www.stalker.dragnet.pl 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie, żebym się czepiał, ale może czas zorganizować do pomocy jakiegoś domorosłego grafika? Ten "plakat" to najgorsze co w tym roku widziałem. Na szczęście mamy dopiero 21 stycznia... 5 godzin temu, Dragonowy napisał: z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii. Więcej informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie będzie otaśmowanych lokacji anomalii, anomalie będą ruchome i nie widoczne gołym okiem. Więcej informacji niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Mnie tam podoba się taka impreza. Cenię ludzi aktywnych, którzy potrafią i chcą coś zrobić. Lepsze to niż siedzenie na pryku przed komputerem i marudzenie. Trzymam kciuki i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 19 minut temu, Dragonowy napisał: Więcej informacji niebawem Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Mam nadzieję, że nie użyjecie drutów pod napięciem jako elektr :v nie mniej trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 godzinę temu, MaklerR napisał: Mam nadzieję, że nie użyjecie drutów pod napięciem jako elektr :v nie mniej trzymam kciuki To jest myśl, taka anomalia elektryczna bzzzz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dragonowy - jak komuś będzie brakowało emocji i adrenaliny to go taserem potraktować, zaliczy taka anomalię, że tylko pozazdrościć! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Też trzymam kciuki, ale zauważyłem pewien błąd - LARP w Polsce w klimatach stalkera był organizowany już wiele lat temu. Przypuszczam, że nie jedna taka impreza się odbyła. Wystarczy jedynie poszukać informacji o tym. Ludzie, którzy się tym interesują/pasjonują szybko zauważą tę nieścisłość. Jako przykład mogę podać LARP, który odbył się 10 lat temu w okolicach Zielonej Góry. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Agrael napisał: Też trzymam kciuki, ale zauważyłem pewien błąd - LARP w Polsce w klimatach stalkera był organizowany już wiele lat temu. Przypuszczam, że nie jedna taka impreza się odbyła. Wystarczy jedynie poszukać informacji o tym. Ludzie, którzy się tym interesują/pasjonują szybko zauważą tę nieścisłość. Jako przykład mogę podać LARP, który odbył się 10 lat temu w okolicach Zielonej Góry. Pokaż ukrytą zawartość Chmmm, Nie ma błedu. Cytat Pierwsza w Polsce impreza L.A.R.P. w klimacie S.T.A.L.K.E.R z elementami ASG z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii. Cytat z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii, tego nikt jeszcze nie robił, chodzi o anomalie, zawsze były otaśmowane, lub zaznaczone w inny wizualny sposób. U nas będzie detektor Anomalii i artefaktów, jak w grze. A larpy Stalker są co roku. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Dragonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Uruchomiliśmy Funpage wydarzenia, serdecznie zapraszamy https://www.facebook.com/events/289357248445064/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dodaliśmy kilka dodatkowych materiałów do wydarzenia na FB, zapraszam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Można już się rejestrować na wydarzenie. Gorąco zapraszam. http://stalker.dragnet.pl/index.php/rejestracja/rejestracja-graczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonowy Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Przypominamy niższej opłacie rejestracyjnej, która będzie trwać tylko do 20 maja, po tym terminie opłata wzrasta, więcej na http://stalker.dragnet.pl/index.php/home/impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi