Guest Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Szczerze mówiąc to jestem trochę zdziwiony, że po zmianach kadrowych (na lepsze?) nikt tego nie wyszperał... No ale cóż, z kronikarskiego obowiązku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 @Sierioża ja też dopiero wczoraj w nocy to zobaczyłem A może innym nie wydało się ciekawe Są biusta i biuściki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Pomysł całkiem fajny i wykonanie jak na amatorkę też niczego sobie. Jedyne co mnie drażni, to chłopcy jakby dopiero co wyskoczyli z pod prysznica, pobrali broń i sorty mundurowe prosto z pralni lub fabryki (wszystko prawie nówka nie śmigana ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 17 minut temu, mkk7 napisał: Jedyne co mnie drażni, to chłopcy jakby dopiero co wyskoczyli z pod prysznica, pobrali broń i sorty mundurowe prosto z pralni lub fabryki Normalnie jak w polskich filmach wojennych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts