vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Gabi, Roki, Diego i Kiara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Piątek o 13:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:35 Ulubiona świnia Gabi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano Piątek o 13:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:43 (edytowane) Filemon za 13 dni ma 2 lata . Jak ten czas leci . Za jakiś czas jak będę miał nowy pokój biorę go do siebie . Nie mogę się doczekać aż mi będzie walił w klawiaturę gdy mnie nie będzie . Porównajcie sobie do zdjęcia, które zrobiłem rok temu: Spoiler Jeszcze żeby nie zabrakło ostatnio też przyszedł nowy gość Piksel, który non stop jest głodny Spoiler Jeśli chodzi o Pioruna 1/2 razy na tydzień przyjdzie zjeść a tak to go nie ma. Ma kocicę u sąsiada i założył sobie rodzinę Edytowane Piątek o 13:54 przez Polski_Szogun 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi