postudio Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Mo?e kto? mi podpowiedzie? gdzie na Czarnobylu 2 s? dzienniki dla Ducha? Bo latam po pustej lokacji (no mo?e nie pustej, znalaz?em 7 mózgów kontrolera), a dzienników niet. P.S. Im dalej w solyance tym gorzej – Informator z baru mi wyparowa?, Maksa zabili, po wizycie u Gawra dekodera do drzwi w Sarkofagu ju? nie mam a Siak kradnie mi towar z zabezpieczonego plecaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Podpowiem ...zada?em to samo pytanie i pomog?a mi niezast?piona Raven . Odpowied? masz w jej po?cie tam gdzie s? za??czniki.Zbierasz mózgi wi?c biegasz ko?o dwóch z nich ..jeden jest gdzie indziej.... http://stalkerteam.pl/viewtopic.php?f=36&t=357 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postudio Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 Wielkie dzi?ki // malakas mi?ego grania jak powiedzia?a Raven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Te? mam k?opoty z tymi dokumentami, link od malakasa jest nieaktywny. znalaz?em jeden w plecaku pod ?cian? jednego z budynków ale reszta jako? mi si? nie trafi?a... Mo?e co? podpowiecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Link z posta Raven gdzie? si? zgubi? ,to nic bo pami?tam gdzie s? te plecaki. Dokumenty dla ducha s? tam, gdzie le?y mózg kontrolera dla ?ukasza w rejonie tych 6 du?ych kulistych generatorów .( 2 plecaki)...jeden dalej pod zewn?trznym ogrodzeniem, drugi obok jednego z generatorów od strony elektrowni Trzeci plecak jest niedaleko miejsca gdzie trzeba zej?? na ziemi? z konstrukcji (podczas podró?y teleportami jest jedno miejsce, gdzie chodnik jest rozerwany)..w arkadach pod ?cian? budynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Wielkie dzi?ki - malakas! masz kapitaln? pami?? albo zadajesz sobie du?o trudu i wchodzisz w savy ?eby udzieli? tak tre?ciwej odpowiedzi. Za to drugie z reszt? - jeszcze wi?ksza chwa?a Ci! :wodka: malakas // Wypijmy za zdrowie poszukiwaczy skarbów Zony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Za??czam jeszcze raz pliczek z lokacj? dokumentów Ducha. Mo?e tym razem nie wyparuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts