Czujny Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Kolejny problem fabularny. Oddałem Kostii fanty ze schowka na wysypisku, on rzecz jasna urzęduje na Barze, ale kiedy biorę od Barmana zadanie na dokumenty z X-18 Kostia nie ma żadnej linii dialogowej dotyczącej poszukiwań schowka właśnie tam, a kojarzę, że kolejny schowek był w podziemnym laboratorium. Coś zostało zmienione? Coś pomijam? Nadmieniam, że nie oddałem jeszcze Akimowi wronich oczu, a co za tym idzie Kostia nie dostał swojego karabinu. Brukowcow też jeszcze mu nie przyniosłem, ale nie kojarzę żeby to miało jakiś związek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Kostia pogada z Tobą gdy sfinalizujesz quest na teczkę/neseser z Posterunku na Kordonie. Czyli : najpierw X 18 , potem Parów , potem rozmowa z Sidorem , potem ewentualna akcja na Posterunku ze zwinieciem teczki , potem powrót do Baru , rozmowa z Barmanem typu - czy ktoś się o mnie nie pytał ... a potem Kostia porowadzi swoje poszukiwania dalej. Edytowane 30 Maja 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Za chiny ludowe tego nie kojarzyłem. Dzięki @boberm jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 No i gdzieś pomiędzy bedziesz miał awarie PDA ( czyli 10 000 w plecy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Awarie już zaliczyłem, naprawę też. 12 koła w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Panowie to jedyna awaria w tej grze? Czy tym razem będzie się to częściej działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @Ignachinio Ta awaria smartfona jest jednorazowa, ale ma dalszy ciąg. Nie zdradzę jaki, ale sprawa jeszcze powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi