Ignachinio Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Hej siema mam pytanko a w zasadzie parę pytań 1. Gdzie jest wykrywacz metalu w bazie wolności zadanie dla bandytów. 2. Gdzie leży lornetka Optimus dla Czapy oblazłem wszystkie wieże przegadałem z każdym temat nikt nie ma nikt nie widział. 3. Sejf dowódcy w bazie wolności nie idzie go otworzyć, to z zadania dla Kuzniecowa na otwarcie sejfu dowódcy ktoś pomoże? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 (edited) @Ignachinio Sejf - tam gdzie stoi Łukasz stoi także pianino - poszukaj miedzy klawiszami a znajdziesz fleszkę z podpowiedzią w kwestii sejfu Lorneta - szukaj na workach z piaskiem ustawionych na wieżach ( ja tak miałem) - wieza losowa. Bywa że "zrespi" się po któryms z kolei wejściu na MW. Wykrywacz - pogadaj z Zyłą - a potem w którejś z skrzyń na Bazie ( losowo) poszukaj. Edited June 5, 2019 by boberm 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted June 5, 2019 Author Report Share Posted June 5, 2019 Sejf Ciąg liczb 4,3,3,6,4,5 i trzy puste pola ktoś podpowie jak to zgadnąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 13 minut temu, Ignachinio napisał: Sejf Ciąg liczb 4,3,3,6,4,5 i trzy puste pola ktoś podpowie jak to zgadnąć? 433 465 466...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Może ktoś wytłumaczy logikę tych cyfr? 466? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 2 godziny temu, ksantyp napisał: Może ktoś wytłumaczy logikę tych cyfr? 466? Ponoć jakas rosyjska dziecięca układanka . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted June 5, 2019 Author Report Share Posted June 5, 2019 Pięknie Nie ma to jak rosyjska układanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts