Jump to content

Problemy z Sacharowem i jego kwestami.

Recommended Posts

Witam. Mam 2 problemy odnośnie Sacharowa. 

1. Po odnalezieniu zabójców Kła i próbie dalszego podciągnięcia progresu z zadaniem "Zaginiona ekspedycja" wybieram dialog u Sacharowa dotyczący tego zadania, Sacharow mówi że ok, poświęci mi 5 minut, a ja nie mam żadnej dalszej opcji dialogowej co do tego zadania. 

2. Odblokowałem już Warlab, więc poleciałem do Sacharowa po zadanie na traktaty naukowe z labów, dał mi to zadanie, ale mimo oglądania mnóstwa poradników te traktaty nie pojawiają się w ŻADNYM labie. Czyżby to miało jakiś związek z zadaniem zaginionej ekspedycji? 

@boberm, miły człowieku, jesteś doświadczonym graczem, może wiesz coś na ten temat?

Dzięki @Pure, może i tak, ale tą część minąłem już dawno temu. Więc musiałbym się wracać w zapisach o jakieś 2 tygodnie. Ale i tak to nieuniknione, choćby ze względu na traktaty. 

Cóż, może w końcu spróbować polskiej lokalizacji?:)

Ale nie da rady, mam "dopalacze" jeszcze z 6.2, i na innych wersjach nie działają, a gra po rus.... no, odkurzy mój rosyjski:)

Ale wciąż nie wiem jak ten problem rozwiązać. Nawet juz jeżeli nie mi, to przynajmniej innym graczom wyjaśnić jak poradzić z tym problemem jakby kogoś to dotknęło:)

Z traktatami nie wiem o co chodzi, ja wziąłem zadanie i normalnie zbierałem, a dialog z ekspedycją miałem taki sam problem jak ty i też się zastanawiałem o co chodzi. Dopiero po rozmowie z duchem się ruszyło zadanie.

2 godziny temu, wariat napisał:

2. Odblokowałem już Warlab, więc poleciałem do Sacharowa po zadanie na traktaty naukowe z labów, dał mi to zadanie, ale mimo oglądania mnóstwa poradników te traktaty nie pojawiają się w ŻADNYM labie. Czyżby to miało jakiś związek z zadaniem zaginionej ekspedycji? 

Notatniki pojawiają sie w plecakach  : Warlab ,X10 ,X16, X18warlab.thumb.jpg.55e45b043000b7ba17f701ee92f0a950.jpgx10.thumb.jpg.73cb6116bc433f01156549fba29d9bfe.jpgx16.thumb.jpg.6233667a20b0437089bf7d08c403a8e3.jpgx18.thumb.jpg.cf528559d608967c7a5f8089e9e1767e.jpg

Nitka questu z notatkami ma sie raczej nijak do questu zaginionej ekspedycji.

Edited by boberm