Guest Diegtiariow Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Tytuł moda: FM Weapons Pack Autorzy: FM Team Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 23.01.2015r. (OBT) Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler Mod dodaje do gry 210 uzbrojenia i światowych modeli, a także dziesiątki nowych przedmiotów, nowe wizuale dla starych i animacje. SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Pobieramy. Usuwamy, jeśli mamy jakiś folder gamedata w folderze z grą. Rozpakowujemy archiwum. Kopiujemy folder gamedata z archiwum do folderu z grą. Gramy. LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex: [KLIK] PATCH: Yandex: [KLIK] ŹRÓDŁO: ap-pro.ru playground.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitamin1 Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Czy to jest mod tylko do "czystego" ShoC, czy można go dodać do innych modów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Niestety jest to mod jak na razie tylko do czystej wersji SoC. Można poczekać na adaptacje do innych modów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitamin1 Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Oby tylko takowe powstały. No i spolszczenie też by się przydało. Chętnie bym zagrał w normalną wersję SoC z tymi wszystkimi nowymi broniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf45 Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 vitamin1 -a po co ci spolszczenie do paczki giwer i amunicji.Apteczki i inne barachło ma tylko inne ikonki-ewentualnie animację. ;D Opisy będą po rosyjsku i są po rosyjsku,po wgraniu tego moda.Zadania,dialogi,opisy mutaków i parę innych rzeczy też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitamin1 Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Ale nazwy i opisy tych wszystkich nowych rzeczy będą po rosyjsku zapewne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitamin1 Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Chciałem sobie dzisiaj sprawdzić tego moda, ale coś mi on w ogóle nie działa. Przy odpalaniu gry, zaraz wywala mnie do pulpitu z takim oto komunikatem: A tak przy okazji - jest nowy patch i fix do tego moda: Патч 2.1.0.7: https://yadi.sk/d/UUdjZvnZeg35G Фикс для патча 2.1.0.7: https://yadi.sk/d/nOv9XyfzeggLL Źródło: http://ap-pro.ru/forum/59-10707-5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Postawiłem tego moda - ale mam problem - wypadają mi rzeczy z plecaka - nic tam nie mogę mieć - nie wiem co jest powodem. INSTALACJA NA POLSKA PLATFORMĘ: 1. Na moda nakładam kolejno patch i fix ze zgodą na zamianę plików. 2. Kopiujemy katalog rus i wklejam do katalogu text - kopię przemianowuję na pol (gamedata\config\text). 3. Zmiana w pliku localization.ltx na taką postać: zmieniamy rus na pol. [string_table] language = pol font_prefix = ;_cent ;_west 4. Zmiana w pliku fsgame.ltx na taką postać: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ 5. W elemencie docelowym dodajemy po spacji parametr "-nointro". 6 Gramy . Vitamin1 - log błędu jest w tej lokalizacji: C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs - w pliku xray_vitamin1.log - na samym końcu po frazie FATAL ERROR . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitamin1 Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 A faktycznie poszło po wprowadzeniu tych drobnych poprawek, o których nie wiedziałem. Ale mam tak jak Ty - nie mogę nic dodać do inwentarza. Widać trzeba zaczekać na kolejny fix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Fajny mod, na samym początku już mam Exo, M16, Kałacha i grozę Gra ktoś jeszcze w tego moda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Nie gram bo wypadały mi rzeczy z plecaka. Znasz na to radę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Właśnie też to mam, czekam na fixa. Sprawdziłem pliki z Real Baga i są takie same, coś z FM musieli popierdzielić. Haha, udało mi się to rozpracować, trzeba kupić plecak u sida (są 3 różne) i będzie już działać ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf45 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Mam taki błąd-wie ktoś jak to rozwiązać FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ernobyl 1.004\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Przy czym błąd występuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitamin1 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Haha, udało mi się to rozpracować, trzeba kupić plecak u sida (są 3 różne) i będzie już działać ok. Wielkie dzięki Junx za tę informację. Czyli jednak z modem jest wszystko OK:) Będzie trzeba go sobie któregoś dnia sprawdzić, bo wygląda super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf45 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Junx błąd pojawia się jak mnie kasowali na ATP-przy próbie wczytania sejwa z wcześniej też już na ATP wylot z tym błędem.Normalnie sejw działa z przed ATP-rozmowy z Pietruchą.Dodatkowo PPM na czymkolwiek z plecaka praktycznie nie działa-np.rozładowanie znalezionej giwery graniczy z cudem,wyrzuć z PPM tez nie działa.Ogólnie po wyjściu z gry zapisy jakby były uszkodzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Trzeba kupić plecak i sida i będzie działać normalnie, na pewno planują zmianę wyglądu Huda plecaka bo nie ma dodatkowych slotów na nóż, detektor i plecak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Łatka 2.3 do pobrania stąd: https://yadi.sk/d/y0Y4uLTc8wCuVw Znaleziona w temacie moda na https://ap-pro.ru/forums/topic/312-fm-weapons-pack/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts