Stanler Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 nie no bo wczytałem ten zapis i zostawiłem chłopaków w krodonie w spokoju bo ja lubię psuć grę czasem Jak będziesz grał w mody według widzimisię, a nie wg. scenariusza, nie licz na pomoc od forumowiczów. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 MrocznyStalker, jak w/w możesz w tym modzie - Call of war 1.3 - walczyć z kim chcesz i jak chcesz. p.s. mod jest chyba tylko po rosyjsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanler Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 No dobrze ale mam pytanie bo po uwolnieniu doświadczalnych (lab x18) można dostać od nich misje żeby "zaprzyjaźnić" się z burerami no a oni się nie chcą zbytnio zaprzyjaźnić. No że niby w kordonie dostałem od trzeciego jakąś harmonijkę ale ona nie działa albo ja jestem jakiś upośledzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 @MrocznyStalker ta harmonijka miała przepędzać poltergeisty przy wchodzeniu do zakładu. Ale faktycznie, nic nie pomagała. Coś nie wypaliło. Jak to w Strefie bywa. Jak zrobisz wszystko co potrzeba w labie, przy pomocy "zbuntowanych" burerów, to na górze sobie z nimi będziesz miał okazję pogadać. Ale jeszcze w labie, to "zaprzyjaźnienie" polega na znalezieniu buntowników. Oglądaj te filmiki od @Mniecia i @MaklerR . Bez problemu zorientujesz się o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanler Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wie ktoś jak wyłączyć tą anomalię? Bo trochę to zaczęło się robić denerwujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 MocznyStalker - tutaj jest ten problem opisany i nawet są obrazki: https://stalkerteam.pl/topic/10296-złota-kula-золотой-шар-завершение-ogólna-dyskusja/page/3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanler Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Dziękuje bardzo Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez MrocznyStalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 MrocznyStalker - 2 strony i dalej od strony 21/22: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi