Cogito Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Witam uprzejmie! Mam problem. Gram obecnie w Hybrida w wersji na Dead Air i postanowiłem pobawić się odrobinę konfigiem. Mianowicie chciałem w swojej ulubionej na fabularny start broni - konkretnie SVT-40 - wstawić opcję dwupociskowej serii, jak w Abakanie. Otwieram plik broni, dodaję "fire_modes" 2 po przecinku i odpalam grę. I tutaj problem. Mianowicie nie mam możliwości zmiany trybu strzału. Upewniłem się kilkukrotnie, że wszystko wpisałem dobrze. Dla pewności skopiowałem całą linijkę z innego pliku. Nie działa. Hmm...Może więc coś z klawiszem? Ale nie, tryb strzału w innych broniach zmieniam normalnie. Ustawiłem nawet chwilowo "fire_modes = -1" oraz "fire_modes = 2" aby sprawdzić, czy domyślnie ustawi je zamiast strzału semi-auto. Niestety nic nie pomaga. W internecie i w "szukaj" cisza. Ma ktoś jakiś pomysł jak to jednak zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 @Cogito A wiesz kto jest autorem moda? Zaczerpnij wiedzy u źródła i napisz do niego na PW. A ja bym to pytanie najpierw postawił w temacie moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 1 godzinę temu, Cogito napisał: Ma ktoś jakiś pomysł jak to jednak zmienić? Zmień klasę broni z class = WP_SVD na class = WP_LR300 Aby wystrzały następowały zaraz po sobie, trzeba zmienić rpm na np. rpm = 600 Ale to już według uznania, sam pokombinuj. Powinno zadziałać, powodzenia. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cogito Posted November 23, 2019 Author Report Share Posted November 23, 2019 13 godzin temu, gawron napisał: Zmień klasę broni z class = WP_SVD na class = WP_LR300 Zadziałało! Dziękuję! To dziwne, bo zmieniałem wczoraj klasę na AK74 wzorując się na Vintorezie i nie działało. Dziękuję raz jeszcze, temat do zamknięcia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts