pietrek460 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) szukam moda dodający mutanty do stalkera czyste niebo Edytowane 31 Stycznia 2020 przez pietrek460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @pietrek460 raczej nie ma takich modów dodających same nowe mutanty, ewentualnie można by szukać jakichś pojedyńczych podmieniających modele już istniejących. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek460 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 niema nawet tych wyciętych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jak są to dodane do innych modów, zmieniających też inne rzeczy. A nie, że paczka samych dodatkowych mutantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek460 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) aha a mógłbyś mi znaleźć taki mod bo ja za bardzo nie ogarniam tego ? Jeśli się znasz na tym Edytowane 31 Stycznia 2020 przez pietrek460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @pietrek460 Zobacz np ten Albo przejrzyj też inne z tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek460 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Dzięki a jeszcze jedno pytanie czy mógłbym dodać jeszcze modyfikacje np Arsenal)Overhaul_Clear_Sky_1_2 ? do tego moda ? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez pietrek460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jeśli nie ma w danym temacie jakichś dostosowanych wersji jakichś dodatków to samemu nic nie dorzucaj lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek460 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 aha Dobra Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Myślę, że posypią się na mnie gromy ale. @pietrek460 O ile rozumiem @tom3kb to nie rozumiem jak można pisać na naszym forum mając w d... wszelkie zasady pisania po polsku i nie mówię teraz o interpunkcji. @pietrek460 ogarnij się trochę :( 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Pietrek460 - wciskasz na n/w stronach - скачатъ: https://www.playground.ru/cheats/s_t_a_l_k_e_r_chistoe_nebo_povelitel_zony_gold_5_0-24881/ http://stalker-gsc.ru/load/stalker_chistoe_nebo_mody/41 W spawnerach są opcje na dodanie m.in. mutantów Edytowane 31 Stycznia 2020 przez vidkunsen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @OldMan też racja, pierwsze posty przymkniemy oko u "nowego". @pietrek460 o @vidkunsen dobrze podrzucił, wpisz sobie w googla Władca Zony CS to i polską wersję tego spawnera nawet znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 14 godzin temu, tom3kb napisał: @OldMan też racja, pierwsze posty przymkniemy oko u "nowego". @pietrek460 o @vidkunsen dobrze podrzucił, wpisz sobie w googla Władca Zony CS to i polską wersję tego spawnera nawet znajdziesz. Nie chodzi mi o wieszanie na krzyżu Chodzi mi o to żeby zwracać na takie rzeczy uwagę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek460 Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 aha Dobra no nie wiedziałem pierwszy raz jestem na tej stronie Przepraszam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Spoko Piotrek460 - to nie on-line debilizmy, to Stalker, tu się gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi