HiltesES Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mama taki problem że po zainstalowaniu i uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko z błędem które to udostępniam jako załącznik. Sama gra uruchamia się normalnie po kliknięciu OK ale nie mogę poradzić sobie np. ze zmianą języka w modzie. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 10 minut temu, HiltesES napisał: Mama taki problem że po zainstalowaniu i uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko z błędem które to udostępniam jako załącznik. Sama gra uruchamia się normalnie po kliknięciu OK ale nie mogę poradzić sobie np. ze zmianą języka w modzie. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje. Nowa wersja configuratora po którejś aktualizacji windowsa zaczęła wywalać ten błąd(chyba że nie używasz win10 to wtedy widocznie sam configurator jest skopany). Wystarczy ściągnąć starszą wersję i jej nie aktualizować i wszystko będzie hulać...Trzymaj link https://drive.google.com/file/d/1o3GUB5H64NhrPNMIxstvHjT_KSRilLsI/view 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @HiltesESWszystko jest wyjaśnione w pierwszym poście z Lost Alpha DC, wystarczy przeczytać i pobrać konfigurator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam wczoraj grałem , dziś już nie konfigurator przestał działać . Chciałem poklepać po pracy i ten wnerw Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3 Podpis problemu: 01: Lost Alpha Configurator.exe Podpis problemu: 02: 1.1.128.19072 Podpis problemu: 03: 99b939a6 Podpis problemu: 04: Lost Alpha Configurator Podpis problemu: 05: 1.1.128.19072 Podpis problemu: 06: 99b939a6 Podpis problemu: 07: aea Podpis problemu: 08: 3bd Podpis problemu: 09: System.NullReferenceException Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 0a9e Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Dodatkowe informacje 3: 0a9e Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Dodam że wychodziłem z lokacji Agroprom , zajumałem co się da i wrotki na wysypisko przed samym wyjściem zrobiłem zapis quick save . Nie chciało mi się strzelać z tymi typami przy bramie ponieważ byłem już zmęczony a do roboty trzeba rano wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Piotruś no ale ten nowy konfigurator wrzuciłeś i wciąż problem? Czy po prostu nie umiesz czytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tak nowy Tak dla sprostowania gram na nowym cały czas od kiedy się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Piotruś nie mogę nic konkretnego znaleźć, jedyny punkt zaczepienia to ten kod błędu CLR20r3 Ale wyskoczył mi temat jakiejś gierki tylko https://forum.pclab.pl/topic/1243145-Problem-CLR20r3-Program-przestał-działać-Win7/ Jak chcesz to poczytaj albo pogoogluj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 tom3kb OK pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Master730 Zajefajnie działa wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi