Jump to content

PDA i Amunicja

Recommended Posts

Witam. Zakończyłem misję z laboratorium x18 i wróciłem do Sidorowicza po trochę pieniędzy. Nagle przyszła mi informacja że moje pda uległo zniszczeniu i mam iść do barmana a później do technika. W połowie drogi do baru naprawiło mi się PDA lecz od razu jak wszedłem do baru PDA wróciło do stanu awaryjnego. Dałem antyrady ochroniarzowi i udałem się do majstra. Powiedział chyba 7000 rubli za naprawę, nie pamiętam ile dokładniej, mniejsza z tym, "dałem" mu te pieniądze ale nie ubyło mi ani rubla z mojego konta. Teraz chodzę bez sensu po zonie w poszukiwaniu zasobów z myślą że coś się może z tym PDA stanie ale do tej pory nic. Jeszcze od razu zapytam się o jeden problem a dokładniej czy ktoś wie skąd dostać amunicję do śrutówki? Dużo bandytów nie chodzi po mapie to nie mam jak dostać jakąkolwiek cenną amunicję a z pieniędzmi u mnie też jest cienko także trudno jest gdziekolwiek iść. 

@IgnachinioRany boskie głupio jest się przyznać. Oczywiście jak nie powiem kto ja musiałem się gdzieś śpieszyć... do grobu chyba i nie przeczytałem że tą kasę trzeba barmanowi dać za jakiś dług. Sory za zamieszanie, niech to będzie nauczka dla mnie a tak sobie nawet przysięgałem że będę czytać dialogi :) 

Ten mod polega właśnie na tym. Czytać wszystko i zapisywać :D

Ja mam osobny zeszyt 32 kartkowy gdzie prowadzę sobie notatki dotyczące gry..

I pamiętaj to, ze obecnie coś Ci się wydaje złomem i śmieciem nie oznacza, ze za parę godzin nie będzie Ci bardzo potrzebne ;) tak wiec zbieraj wszystko.

• Cool 1
  • Positive 1