Suseł Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 @MikeMandalorian @Agrael Jako iż lubię KOLEKCJONOWAĆ mody to mogę na dysk google albo mediafire wrzucić EDIT: Link do googla https://drive.google.com/file/d/1B2GOOzQBnJ6C6TG732p0hfWYMIPDWvBR/view?usp=sharing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 U mnie również pojawiły się komplikacje z pobraniem, kiedy chciałam to sprawdzić. Pozwoliłam sobie dodać alternatywny link od @Suseł do wstawki, w razie gdyby problem ponownie wystąpił w przyszłości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Dzięki @Meta, @Suseł. Alternatywny link zawsze się przyda. Mam nadzieję, że graczom, którzy po raz pierwszy pobiorą NLC, uda się go ukończyć, ale bez oszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMandalorian Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Bardzo dziękuję za pomoc i fatygę. Jutro jak tylko znajdę moment wezmę się za pobieranie 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Warto moda zagrać bo jest fajny, ale nie jest dla każdego. Samemu w sumie miałem z nim problemy, lubie hardkory nawet Misery wszystkimi klasami przeszedłem ale NLC mnie zgięło totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 (edytowane) Czy może mi ktoś udostępnić inny link albo użyczyć ( przez priv ) konta z Mega bo pobiera mi się 89% - 5GB i przekraczam limit... Następnie mam czekać 6h żeby pobrać pozostałe 11% a pobieram od nowa. I tak powstaje zapętlenie systemu... Edit: mam za 20 PLN🥴 Edytowane 8 Sierpnia 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Witam wszystkich nie mogę pobrać moda , z mega jest może jakaś inna możliwość. Może ktoś ma na dysku to by podesłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 @kanon1022 Pobierz programik MegaDownloader 1.8. Pobierał z MEGA duże pliki bez limitu. Nie wiem, czy nadal działa, bo nie korzystam od jakiegoś czasu. Cztery antywirusy na VirusTotal niby wykrywają w nim zagrożenie, więc po pobraniu moda lepiej wywal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 @Poltergeist U mnie nie działa. Jak wyżej ma ktoś moda pobranego do podesłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMandalorian Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Podbijam prośbę o przesłanie modzika lub wrzucenie na jakąś stronę bez limitu pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi