kmicic0 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jak w temacie OGSM_CS gdzie mogę znaleźć najnowszą wersję tego moda wraz ze spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 A tu jest bardziej podrasowany ten mod: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Dzięki jutro zaciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Po kolejnej reinstalacji gamedaty cały czas ten sam błąd: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 443 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'actor_hud_cs_heavy_3b' Nie mogę pobrać spolszczenia do OGSM 1.8 CE Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 @kmicic0 mi pobrało spolszczenie, trzymaj jak wciąż nie możesz. spolszcznie_ogsm_1.8_ce.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Potrzebny będzie jednak mały patch do tego spolszczenia z naszej pobieralni. Pobrałem go dzisiaj i wyleciałem na wcześniej omawianym w temacie moda pliku ogf. Skoro już jest drugi brak pliku, to może być i kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Nie mogę pobrać spolszczenia do OGSM 1.8 CE CF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 @kmicic0 to nie wiem co u ciebie nie działa, to łapej. Z obu linków, ten wyżej jakoś strasznie mało zajmuje 300kb, a drugie aż 64 mega . Nie wiem o co tu chodzi? spolszczenie_OGSM_CS_1.8CE_compilation_fixes.7z OGSM_CS_1.8CE_compilation_fixes.7zOGSM_CS_1.8CE_compilation_fixes.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi