Skocz do zawartości

Nowy Arsenał 7

Gość Diegtiariow

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Diegtiariow

image.jpg

NAZWA: Nowy Arsenał 7
PLATFORMA: Cień Czarnobyla + OGSR Engine (samodzielna)
TWÓRCA: phorumer
DATA PREMIERY: 18.09.2020r.
AUTOR SPOLSZCZENIA:

OPIS:

Pokaż ukrytą zawartość

SCREENY:

Pokaż ukrytą zawartość

WIDEO:

Pokaż ukrytą zawartość

INSTALACJA:

Pokaż ukrytą zawartość

LINKI DO POBRANIA:

Pokaż ukrytą zawartość

DODATKI:

Pokaż ukrytą zawartość

ŹRÓDŁA:
amk-team.ru
ap-pro.ru
stalkerportaal.ru

• 2 tygodnie później...

Wyszła czwarta aktualizacja z 03.10.2020r. Zmienił się rozmiar plików "archiwa gry" z Linki do pobrania:

1) Naprawia wylot na lokacji Portal na renderach 3 i 4;
2) Naprawia brak możliwości wykonać w pewnych okolicznościach zadania na zabicie Łukasza;
3) Dodaje wyszukiwanie kwestowych przedmiotów za pomocą menedżera ЦЗ w magicznych plecakach;
4) Wnosi inne...

• 1 rok później...

Cześć, takie małe pytanko - jaki jest kod do pierwszych drzwi na Radarze, tych za snajperem z Monolitu? Standardowo powinien być 1287975, ale nie tym razem. Nie zależy mi na tych trzech apteczkach, ale jest tam otwarte zejście do innego pomieszczenia ze sporą ilością zwłok i chętnie bym tam pomyszkował...

Dzięki @vidkunsen za chęć pomocy, naprawdę to doceniam, ale - znając moje popier...zajączkowane szczęście w kratkę - jak zwykle nie pykło...

Ani kod 7472, ani 7274 nie zadziałał, co zresztą widać na załączonym filmiku.

Wyczaiłem, że taki kod istnieje, jest on zawarty w pliku [all.spawn], po wyszukaniu go otrzymałem następującą frazę:

[ph_code]
code = 7472
on_code = {+peshera_quest_find} %+rad_code_door_unlocked%

Na mój głupi rozum, to zanim wpiszę ten kod, muszę najpierw wykonać jakieś zadanie związane z odnalezieniem czegoś w jakiejś pieczarze. Jedyne, jakie mi się kojarzy, to zadanie od Sacharowa na odnalezienie jakiegoś ustrojstwa związanego z teleportacją w podziemnej bazie Monolitu - dawno wykonane i w zasadzie zapomniane. Czyli tak: albo czegoś/kogoś tam nie odnalazłem (poza przedmiotem questowym, bo skoro zadanie zaliczone, to musiałem dostarczyć), albo to nie to zadanie i (być może) nie ta pieczara. Ktoś? Coś?

ss_baca_11-04-22_03-07-59_(l10_radar).jpg

• Dodatnia 1

Jak coś nie "pomiksowałem" to tutaj ten kod, tak prawidłowo, gracz dostaje jako informację z PDA uczonego. Gdzieś po drodze uczonego nie było? Albo w okolicy? PDA puste w temacie? Może było - tylko chwilę - jako dynamiczna? Na YT pusto? Albo przeczesz pliki moda z tym infoportion - co już sobie wydłubałeś - to się i dowiesz pewnie.

PS. a tu link na serię MrSanches72

https://www.youtube.com/playlist?list=PLQazZ5fwvjbnYWO0vJIYIckzBdTgmOo2T

Edytowane przez qlkin