P4W3L Posted October 18, 2020 Report Share Posted October 18, 2020 Siemanko! Czy da się otworzyć w Lost Alpha w Dead City drzwi do skrytki w budynku, w którym znajduje się ukryty handlarz? Przyznam, że są tam fajne itemki i chętnie bym je sobie przywłaszczył. Zdjęcie skrytki zamieszczam poniżej. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samotnik67 Posted October 18, 2020 Report Share Posted October 18, 2020 (edited) Próbowałeś może tego sławnego "Tricku z Gaussem"? wiesz, trzymasz bron wciskasz G pod specyficznym kątem i po którymś razie sie otworza, działa to praktycznie z każdą długą bronią. Co do samych drzwi to niepamiętam, moze jakiś sposób na otworzenie ich tam był ale już bardzo dawno w to grałem i gdzies w 2015 Jedynie co pamiętam to ten sekretny pokój w Sarkofagu, i Sekretne zakończenie "OSU" Gdzie wymaga Kombinezonu Naukowca i te cholerne zakończenie z "Najlepszymi animacjami" jakie wogóle widziałem Edit : Czy te itemy to czasem nie modele? Edited October 18, 2020 by Samotnik67 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted October 18, 2020 Report Share Posted October 18, 2020 Ale czy te przedmioty w ogóle da się podnieść? Czy to czasem nie są tylko modele na półce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4W3L Posted October 19, 2020 Author Report Share Posted October 19, 2020 Macie rację, te itemy to chyba tylko modele. Klikam F i nic się nie wyświetla. Oprócz tego postrzelałem w nie trochę i znalazły się tak blisko drzwi, że raczej powinno dać się je podnieść a tu dalej nic. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts