Albert115 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ja mam na wszystko wyjebaXX. Najczesciej jak ktos mi gada jakies pierdoly to odpowiadam mu pierXXX sie i po rozmowie. Szkoda nerwow na debili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Tylko ja tek nie powiem, bo: 1. Ja spokojny człowiek jestem. 2. Bym się bał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 To olewaj to i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nasłaliby kolegów, ok... Wróciłbym tam ze swoimi. A skąd Elvis wiesz że ich koledzy nie są mocniejsi od Twoich :-D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Zawsze koledzy maja kolegow i moze sie z tego zrobic mala wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 I wtedy już liczą się wpływy i jakość nie? A BTW jak tak rekolekcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech 666 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 VooDoo ales wyjechał z tymi rekolekcjami :-D A co do jakichs problemów kiedy takowe sa to u mnie rozwiazuje sie to najpierw metoda środkowego palca, jesli to nie pomoze a jest to konfilkt z jednym osobnikiem przechodzi sie do czynów dalszych o których nie bede pisał bo sa niecenzuralne i z uwagi na młodszych uzytkowników omine je , a jesli do wiekszej ilosci osób to zbiera sie ekipe wsaida do aut i jedzie prosto w paszcze wroga ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Oj... Nie poszedł mi egzamin szóstych klas... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Się trzeba było uczyć, a nie teraz płakać :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak. Tylko, że to matura nie jest i nie wiedziałem z czego będzie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Pewnie nic nowego nie było tzn inne niż przerabiałeś :mrgreen: ale ie mi to oceniać ja się tylko troszkę rozweselam widząc takie teksty bo mi się przypomina moja młodość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wiesz to dla mnie nie jest śmieszne... Po kiego ten egzamin szóstych klas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po kiego ten egzamin szóstych klas? Sprawdzenie umiejętności ucznia i tego, co się przez te klasy nauczył. Podobno decyduje to też o przyjęciu do "lepszego" gimnazjum, ale ja się na tym nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Uwierz ja go nie wymyśliłem ale ze swojej strony ciesze się, ze szedłem starym tokiem za stara maturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale wszyscy mi mówi, że nawet jak masz złe oceny to nie znaczy ze jesteś głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja znam idiotów którzy maja dobre oceny, a z drugiej strony uważam się za w miarę inteligentnego a orłem , że się tak wyrażę nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mi ludzie mówią, że jestem inteligętny a jednak mam prawie sam czwórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak więc test szóstoklasisty powinien pójść Ci dobrze, a jednak stało się inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 inteligętny Inteligentny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 :mrgreen: Nawet mi tego FireFox nie podkreślił :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie powinieneś polegać na Firefoxie, tylko na samym sobie. Firefox to tylko dodatek do doskonałości, a błędy sprawdzaj jeszcze raz samemu, a dopiero potem wysyłaj posta i pamiętaj o opcji Edytuj. Mam nadzieję, że w zeszycie nie popełniasz takich poważnych błędów, bo kiedyś być może przyjdzie czas na wysłanie jakiegoś ważnego pisma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tylko taki jest problem, że mam dysleksje. [ Dodano: Pią 03 Kwi, 2009 ] Zostawmy już ten egzamin. W końcu to tylko test szóstych klas nie matura. Nie wiem czemu odczuwam taką radość jak tu wchodzę. Chyba sobie myślę, że za jakieś 3 lata to będę mógł mówić ze Elvis to na początki chciał to coś inaczej :]. Taki byłby ze mnie dziad forumowy ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A to co innego, ale zawsze możesz sprawdzić napisany tekst kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tylko ja mam z tym problem, bo jak już coś sobie ustalę to nawet przy uważnym czytaniu jest ciężko mi znaleźć błąd. [ Dodano: Pon 06 Kwi, 2009 ] Czy wy też w moim wieku mieliście taką lekką deprechę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czy wy też w moim wieku mieliście taką lekką deprechę? To normalne, nie występuje u wszystkich, ale jednak jest. I to wszystko wina tej całej szkoły. Strzeż się gwałtownego wzrostu poziomu w gimnazjum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi