paolo_15 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam po raz kolejny. Idąc ciągiem fabuły Noego mam za zadanie iść przez x8 do Podziemi Prypeci po skrzynki najemnikow. Po wwejściu do lasu nie działa PNW ani latarka. Dostaje wiadomość od Łukasza, że Wolność zrobiła schowek na dachu windy z paleczkami fosforowymi. Gdzie ich szukać? W tym samym labie mam też odnaleźć schowek Nowikowa z lekarstwem dla Slawika. Jakieś podpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @paolo_15 W labie są dwa szyby windy, jedna obok drugiej. Ta winda, która wisi w górze, na nią musisz wejść i tam leży plecak. A lekarstwo od Nowikowa, hmm, czekaj chwilę... O, tutaj jest: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) a jak w spawn menu nazywają się pałeczki fosforowe ? Proszę także o podpowiedź w sprawie 4 skrzynek najemników w wielkiej kopułowatej hali.. Edytowane 21 Listopada 2020 przez paolo_15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nie wiem jak się nazywają pałeczki fosforowe w grze. Szukałem ale nie mogę znaleźć. Ale znalazłem te walizki: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Strzelam, że pałeczki to może jakieś "glow sticks", "light sticks", "chemilight". Możecie sprawdzić @down Nie trafilem :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) a czy ktoś może wie, jak w spawn menu nazywają się owe skrzynki najemników, które mam znaleźć w podziemiach Prypeci ? pałka fosforowa - af_fosfor @wariat w podanym przez Ciebie filmie w drugim miejscu nie ma walizki...w 3 pozostałych miejscach są. Utkwiłem.. Edytowane 21 Listopada 2020 przez paolo_15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 @paolo_15 Patrzeć, obserwować A sprawdziłeś dokładnie okolicę? Może walczyłeś z jakimiś mutantami, burery, poltergeisty mogły ją gdzieś przesunąć. Jak pozostałe znalazłeś, to i ta na 100% gdzieś jest. Musisz poszukać. Co do nazwy tych skrzynek, szukałbym w spawnerze czegoś co ma box w nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Wychodzi na to, że muszę dokładnie przeszukać okolicę, tj. pole bitwy z wymienionymi przez Ciebie @wariat mutantami. O rezultatach poszukiwań poinformuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Po ponownym wejściu na lokację dalej nie ma skrzynki w drugim miejscu z filmu..może akurat ona spawnuje się gdzie indziej ? W spawnerze nie znalazłem skrzynki dla Łukasza. Edytowane 22 Listopada 2020 przez paolo_15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @paolo_15 Spróbuj tej nazwy: volna_keis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @wariat dziękuję Ci z całego serca, to jest właśnie ta walizka jeszcze raz dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Schowek Nowikowa w OP 2.1 znajduje się na Zatonie, na południowy zachód od Zakładu Utylizacji Odpadów, w jaskini. W tej samej jaskini, gdzie zdobywaliśmy artefakty klondike. Schowek z psychodelinem znajduje się na jednej ze skałek we wnętrzu w jaskini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi